10.000 M2 DESIGNMEUBELEN  5 JAAR GARANTIE   LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@weytsinterieur.nl

Beter slapen met de tips van Woonboulevard Poortvliet

Jouw welzijn staat voorop bij de woonboulevard in Poortvliet en daarom laten we je graag zien hoe je een goede nachtrust creëert. Omdat je tot wel een derde van je leven in bed doorbrengt, is het belangrijk om de juiste slaapomgeving samen te stellen. Van de sfeer in je slaapkamer tot de ondersteuning van je matras en de hoeveelheid licht die de ruimte binnenkomt. De slaapexperts van Woonboulevard Poortvliet geven je een aantal slaaptips om de uren in je nacht optimaal te benutten. Zo wordt slapen iedere nacht weer een feestje!


1 | Een goed slaapritme

Voor je lichaam is het erg belangrijk om een vast slaapritme aan te houden. Dit zorgt ervoor dat je in balans blijft en jij de nachtrust krijgt die je nodig hebt. Houd daarbij ook rekening met het licht dat je slaapkamer binnenkomt, want dat kan invloed hebben op je nachtrust en slaapritme.


2 | Slaapkamer = slaapkamer

De slaapkamer is een ruimte om tot rust te komen. Zorg er dus voor dat de slaapkamer opgeruimd is en dat er geen stapels werk naast je bed liggen. Dan wordt slapen een moment helemaal voor jezelf en ben je er zeker van dat je uitgerust wakker wordt.


3 | Het bed voor jou

De derde slaaptip: meten. De juiste lengte van een bed is je eigen lengte + 20 centimeter. Zo kunnen je tenen niet buiten het bed raken en zijn koude voeten verleden tijd.


4 | Het juiste matras

De perfecte combinatie van support en comfort vind je in het matras, dat past bij jouw lichaam. Je gewicht en slaaphouding bepalen of een matras in soft, medium of stevig comfort de beste nachtrust geeft.


5 | Koukleum of heethoofd?

Of je het snel warm of koud hebt, bepaalt welk soort matras aansluit bij je slaapwensen. Matrassen zijn leverbaar met verschillende materialen; kies een exemplaar met een vochtregulerend of ventilerend karakter.


Bezoek Slaapwereld XXL voor een advies op maat

Wil je weten hoe je deze slaaptips het beste in de praktijk kunt toepassen? Of wil je nu meteen aan de slag om de slaapkamer tot de mooiste ruimte van je huis te maken? Dan ben je van harte welkom bij Slaapwereld XXL, waar een team van slaapadviseurs klaar staat om jouw droomkamer werkelijkheid te maken. Ze laten je zien welk matras past bij jouw slaapwensen en hoe je een sfeer creëert in de slaapkamer, die past bij hoe jij je interieur voor je ziet.