Onderdeel van Woonboulevard Poortvliet

persoonlijk advies

interieuradvies & personal shopping

Maak jouw huis een thuis door je persoonlijkheid te laten zien in je interieur. Kies jij voor een hoekbank in de woonkamer of past een stoere leren bank beter bij jouw woonstijl? En hoe zie jij de ideale slaapkamer voor je? Tijdens een persoonlijk advies laten de woon- en slaapexperts van Woonboulevard Poortvliet je graag de mogelijkheden zien om de pluspunten van je huis te benadrukken. Zo straalt je interieur warmte uit in een stijl die bij jou past.

INTERIEURADVIES

Ontdek jouw interieurmatch tijdens een interieuradvies voor de woonkamer of slaapkamer bij de woonexperts van Woonboulevard Poortvliet XXL. Onze ervaren adviseurs helpen je graag bij het creëren van jouw droominterieur. Kies je voor een uitgebreid interieuradvies inclusief 3D-tekening, dan vragen we je daarvoor een afspraak in te plannen. Voor dit advies wordt een bedrag van € 50 in rekening gebracht. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op het totale orderbedrag wanneer je ná het interieuradvies een aankoop doet.

Hoe werkt het? Vul in het onderstaande formulier je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het inplannen van een interieuradvies.


* Vereiste velden

PERSONAL SHOPPING

Onze personal shopping service is er speciaal voor jou! Ben je aan het winkelen en kom je er niet helemaal uit welke stoelen er bij de tafel passen of welk matras op je bed? Dan helpen onze experts je graag. Samen met een woon- of slaapexpert ga je de showroom in en krijg je tips over het creëren van een interieur dat bij je past.

Hoe werkt het? Vul in het onderstaande formulier je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het inplannen van een interieuradvies of breng een bezoek aan de showroom en vraag naar een beschikbare verkoopadviseur.


* Vereiste velden