10.000 M2 DESIGNMEUBELEN  5 JAAR GARANTIE   LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Tel: 0166-619500 | e-mail: info@weytsinterieur.nl

Gelderland

Gelderland

Gelderland

Kies voor luxe designmeubels met Gelderland. Het designmerk heeft een prachtige collectie meubels met een moderne vormgeving. Door de combinatie van een moderne vormgeving en hoekige elementen wordt een echt designeritem gecreëerd. Gelderland brengt een luxe zitcomfort samen met duurzaamheid en zorgt zo voor een chique geheel. Bekijk de hele collectie van Gelderland nu bij Woonboulevard Poortvliet.


Populair: Banken | Fauteuils | Salontafels

De waardering voor het luxe designmeubel dringt steeds verder door in de Nederlandse cultuur. Waar eerst met argwaan werd gekeken naar de moderne vormgeving en luxe afwerking van een simpele stoel, wordt nu de kracht van het ambacht en een stijlvol design ten volle gewaardeerd. En de ontwerpers van het merk Gelderland nemen deze opdracht uiterst serieus. Daarom word de royale collectie steeds weer uitgebreid met nieuwe items, die passen bij het karakter van jouw huis en de vormgeving van je interieur.

Leer Gelderland kennen

Gelderland is een meubelmerk met een rijke geschiedenis, dat is opgericht in de jaren dertig van de vorige eeuw. Gelderland is het bewijs dat hard werken wordt beloont, want heden ten dage is het designlabel een grote speler op het gebied van luxe meubels. De oprichter van Gelderland was gecharmeerd van het karakter van Scandinavisch design en dat zie je terug in de collectie van het merk. Modern design en hoekige vormgeving gaan hand in hand in het assortiment van Gelderland. Duurzaamheid en zitcomfort zijn samen de kern van de visie van Gelderland en dat wordt waargemaakt met liefde en passie voor het vak. Dat is ook de reden waarom elk meubel met de hand wordt vervaardigd door echte ambachtslieden. Zo kan elk detail van het designproces en de afwerking worden gecheckt door Gelderland. En zo maken ze hun belofte van perfectie waar. Gelderland is zeker van de hoogwaardige kwaliteit van haar producten en dat zie je terug in de garantietermijn. Op elk meubel uit de collectie krijg je twintig jaar garantie.

Gelderland biedt het totaalplaatje

De meubels van Gelderland zijn niet alleen gemaakt van de beste materialen, ze worden tevens afgewerkt met de grootste precisie. Ook voor het bekleden van de meubels is gekozen voor handwerk, zodat ook de designers zeker weten dat hun ontwerp tot in detail tot leven wordt gebracht. Voor de bekleding heb je keuze uit een royaal aanbod in materialen, van de zachtste stoffen tot de meest luxe leersoorten, en dat in een scala aan kleurtinten. Duurzaamheid wordt zo vormgegeven met een elegante precisie, waarbij het uiterlijk en de uitstraling van een meubel de praktische toepassing niet uitsluiten, maar juist ondersteunen. Gelderland ontwierp voor de zitmeubels uit de collectie een speciaal systeem, waarbij de hoezen met strips in de romp worden vastgezet. Zo kunnen de hoezen eenvoudig worden losgemaakt om gereinigd of verwisseld te worden. Je favoriete zitmeubel kun je op deze manier eenvoudig met jouw evolutie in stijl mee laten veranderen. Met Gelderland kies je voor onovertroffen comfort met een gouden randje, dat is wat design voor je doet!