10.000 M2 DESIGNMEUBELEN  5 JAAR GARANTIE   LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Tel: 0166-619500 | e-mail: info@weytsinterieur.nl

Woonboulevard Poortvliet staat al meer dan 95 jaar garant voor het beste advies op het gebied van wonen en slapen. De veelzijdige woonwinkel in Poortvliet is een inspiratiedomein voor iedere klant en zo maakt de woonboulevard elke woonwens werkelijkheid. Met service als belangrijkste speerpunt staan de woon- en slaapwensen van elke klant voorop. Het team van de woonboulevard doet er alles aan om de woonkamer of slaapkamer van jouw dromen vorm te geven. Als jij op zoek bent naar een nieuwe slaapkamer, boxspring, kledingkast of bedtextiel, dan biedt Woonboulevard Poortvliet precies wat je zoekt.

De tips van Woonboulevard Poortvliet

Het selecteren van het slaapcomfort dat bij je past, is van groot belang voor een fijne nachtrust. Met de tips van de slaapexperts bij Woonboulevard Poortvliet is het vinden van een perfecte match een leuke uitdaging. Kom langs in de showroom in Poortvliet en bewonder de boxsprings en bedden in ons assortiment. Met producten van topmerken als Auping, Eastborn, Jensen, Norma, Pullman en Tempur ben je verzekerd van comfort op het hoogste niveau. Woonboulevard Poortvliet neemt jouw nachtrust serieus en daarom raden wij aan om je slaapomgeving eerst te proberen. Zo weet je zeker dat je een matras kiest, dat past bij jouw slaapwensen. Met de slaapproducten van Slaapwereld XXL wacht een bijzonder luxe nachtrust op je!

Geef je slaapkamer een make-over

Als je niet tevreden bent over het interieur van je slaapkamer of als je het leuk vindt om regelmatig het interieur te veranderen, heeft Woonboulevard Poortvliet een aantal tips van de slaapexpert op een rijtje gezet. Breng genieten van je nachtrust naar het hoogste niveau met deze tips:

1 | Het kleurenschema van je slaapkamer

De kleuren voor het inrichten van je slaapkamer zijn van groot belang voor het creëren van een fijne sfeer. Ben je niet tevreden over de kleurstelling van je slaapkamer? Denk dan eens aan het schilderen van de muur, het neerleggen van een vloerkleed of bedtextiel in andere kleurtinten.

2 | De slaapkamer anders indelen

Het anders rangschikken van de meubels in de slaapkamer geeft de ruimte een heel andere uitstraling. Verschuif de boxspring, het ledikant, de kledingkast en de commode, totdat je helemaal tevreden bent over het resultaat.

3 | Een lichte slaapkamer

Zie de slaapkamer opeens in een heel ander licht door het toevoegen van sfeerverlichting, lichtaccenten met spotjes of door de kracht van het binnenvallende licht te benadrukken. Een lichte en luchtige sfeer zorgt ervoor dat je sneller in slaap valt.

4 | Strak en opgeruimd

Zorg voor een opgeruimde slaapkamer. Met een strak opgemaakt bed en alle kleding netjes gesorteerd in je kledingkast krijg je meteen zin in de dag die voor je ligt. Zorg ervoor dat je slaapkamer je een rustig gevoel geeft voor een goede nachtrust.

5 | Denk aan de details

De laatste tip: denk ook aan de details! Een paar strategisch geplaatste accessoires kunnen een groot verschil maken in je interieur. Hierbij kun je kiezen voor nieuw bedtextiel, een kleurrijk boeket in een glazen vaas of een schilderij aan de muur.