10.000 M2 DESIGNMEUBELEN  5 JAAR GARANTIE   LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Tel: 0166-619500 | e-mail: info@weytsinterieur.nl

Table Manners

Geen producten gevonden voor deze selectie.

In de Table Manners collectie vind je design eettafels met een modern karakter. De tafels zijn gemaakt van natuurlijke materialen en ieder product heeft een unieke uitstraling.

Table Manners en het design van tafels

Het ontwerpen van een eettafel, die in verschillende soorten interieurs past, is een echte uitdaging. Dat zag Table Manners ook en daarom ging het designlabel het avontuur aan om diverse tafels te ontwerpen. Zo kun je zelf kiezen welke tafel een match is met jouw interieur en met de verschillende opties die Table Manners biedt, stel je de tafel naar wens samen. Tafelen is een typisch Nederlands begrip. Het staat niet alleen voor eten aan je favoriete tafel in de woonkamer, maar ook voor gezelligheid, samen kletsen en ontspannen. Het concept van tafelen, dat is waar Table Manners zijn ontwerpen op baseert. De tweede inspiratiebron van Table Manners is liefde voor de natuur. Ook dat zie je terug in de tafel ontwerpen in het Table Manners assortiment. Er wordt gekozen voor hoogwaardige materialen, zoals massief eikenhout. Door het unieke karakter en de bijzondere uitstraling van het hout is geen enkele tafel precies hetzelfde.

Het assortiment van Table Manners

Ben jij op zoek naar een nieuwe tafel voor je interieur? Neem dan zeker een kijkje in de collectie van Table Manners. Met de opties in verschillende houtsoorten, afwerkingen en maten en diverse kleuren poten zit er zeker een eettafel tussen, die past bij het interieur dat jij voor ogen hebt. Vind je het lastig om te kiezen? Dan staan onze woonexperts in Poortvliet klaar om je de helpende hand te bieden.