Onderdeel van Woonboulevard Poortvliet

Pastoe

2 Artikel(en)
 1.  

  Pastoe Dressoir Landscape
  Pastoe Dressoir Landscape
  In het dressoir Landscape van Pastoe komen diverse kleuren...
  Vanaf € 2.550,00 Incl 21% BTW
 2.  

  Pastoe Dressoir Amsterdammer
  Pastoe Dressoir Amsterdammer
  Ontwerper Aldo van de Nieuwelaar is in diverse musea te vi...
  € 1.695,00 Incl 21% BTW

2 Artikel(en)
 • Gratis bezorging & montage
  Gratis bezorging & montage -> Lees de voorwaarden na op onze website: Bezorgen en afhalen.
   
 • Geen aanbetaling
  Geen aanbetaling -> Lees de betaalmogelijkheden na op onze website: Betaalmogelijkheden.
   
 • Klantwaardering 9+
  Onze klanten waarderen ons al heel lang met een 9+ en daar zijn wij heel trots op. Lees alle reviews na op: Kiyoh.
   
 • Hofleverancier
  We bestaan al 100 jaar en dat hebben we in 2019 groots gevierd. De bekroning op dit jubileum was wel dat we het predicaat bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier mochten ontvangen: 100 jaar pagina.
   

Pastoe

Pastoe is een Nederlands bedrijf, dat authentiek design ontwerpt voor het inrichten van je woonkamer. Heb jij de Pastoe collectie al gezien? Je bekijkt al onze Pastoe producten online of in onze showroom in Poortvliet.

Pastoe design meubels voor je woonkamer interieur

Ga mee op reis met Pastoe en ontdek de meubels, die jou en je huis extra laten stralen. Het merk is opgericht in 1913 en brengt dus al meer dan 100 jaar unieke designs op de markt voor je interieur. Bekende Pastoe ontwerpen zijn de stoel van draadstaal van designer Cees Braakman, de kasten van Aldo van den Nieuwelaar en de Vision serie van Karel Boonzaaijer en Pierre Mazairac. Eigentijdse vormgeving en vernieuwend materiaalgebruik staan aan de basis van ieder Pastoe design. De focus van de collectie is al sinds de jaren vijftig een zorgvuldig geselecteerd aantal kasten. Deze flexibele kastsystemen zijn door de klant volledig zelf samen te stellen en hiermee wordt iedere Pastoe kast een meubel met een eigen verhaal. De opties bij het creëren van een Pastoe bergmeubel zijn haast oneindig, een authentiek design voor jouw interieur is altijd het resultaat.

Pastoe en de duurzaamheid van design meubelen

De meubels van Pastoe zijn vormgegeven in samenwerking met bekende designers of met jou zelf als designer. Duurzaamheid van materialen en productiemethode is daarbij erg belangrijk voor Pastoe. Het belangrijkste principe hierbij is de focus op het produceren van meubels voor de lange duur. Veel Pastoe meubelen worden een erfstuk binnen de familie en behouden een hoge waarde. Met de service van Pastoe blijft ieder meubel een aanwinst voor je interieur. Zo helpt het merk bij het in stand houden van oudere ontwerpen uit de collectie door het leveren van vervangende onderdelen.