Onderdeel van Woonboulevard Poortvliet

Pastoe

4 Artikel(en)
 1.  

  (Showroommodel) Dressoir Pastoe Matrix System
  (Showroommodel) Dressoir Pastoe Matrix System
  Spelregels showroommodellenPrijzen van showroommodellen zi...

  € 6.335,00

  € 4.750,00 Incl 21% BTW
  -25%
 2.  

  Pastoe Dressoir Amsterdammer
  Pastoe Dressoir Amsterdammer
  € 1.695,00 Incl 21% BTW
 3.  

  (Showroommodel) Kast Pastoe Motion Set/3
  (Showroommodel) Kast Pastoe Motion Set/3
  € 1.804,98 Incl 21% BTW
  -50%
 1.  

  Pastoe Dressoir Landscape
  Pastoe Dressoir Landscape
  Vanaf € 2.550,00 Incl 21% BTW

4 Artikel(en)
 • Interieurontwerp op maat
  Een interieur dat tot in de details klopt? Onze interieuradviseurs helpen u graag bij het vertalen van al uw woonwensen in een persoonlijk en passend interieurontwerp. Doormiddel van een gesprek en aan de hand van foto’s en/of plattegrond gaan onze adviseurs aan de slag om u te voorzien van een compleet interieurplan.
   
 • Uitgebreide collectie
  Op 10.000 m2 vind u een zeer riante keuze in kwaliteitsmeubelen uit het topsegment. Moderne zitmeubelen, eethoeken, kasten, garderobeoplossingen, karpeten en verlichting; kortom alles wat u nodig heeft om uw interieur geheel naar wens in te richten.
   
 • Alle gerenommeerde merken
  Weyts Interieur is leverancier van alle gerenommeerde merken uit binnen- en buitenland. In diverse studio’s presenteren wij de mooiste design meubelen van o.a. Rolf Benz, Jori, Montis, Pastoe en nog vele andere. Met onze Leolux Select Store bieden wij een ruimere collectie Leolux meubelen aan en bent u beland bij een specialist op het gebied van Leolux. Daarnaast is Weyts Interieur één van de vijf dealers van de exclusieve Movani lijn en Eigen Huis & Interieur collectie.
   
 • 5 jaar garantie
  Wanneer u een aankoop doet bij Weyts Interieur bieden wij u de garantie van 5 jaar. Worden er binnen 5 jaar materiaal- en/of bekledingsfouten geconstateerd bij uw aankopen, dan lossen wij dat volgens de CBW-erkenningsregeling van 3 jaar afbouwende garantie en we doen daar zelf nog eens 2 jaar afbouwende garantie bovenop. Zo bent u altijd verzekerd van uw aankoop.
   

Pastoe

Pastoe is een Nederlands bedrijf, dat authentiek design ontwerpt voor het inrichten van je woonkamer. Heb jij de Pastoe collectie al gezien? Je bekijkt al onze Pastoe producten online of in onze showroom in Poortvliet.

Pastoe design meubels voor je woonkamer interieur

Ga mee op reis met Pastoe en ontdek de meubels, die jou en je huis extra laten stralen. Het merk is opgericht in 1913 en brengt dus al meer dan 100 jaar unieke designs op de markt voor je interieur. Bekende Pastoe ontwerpen zijn de stoel van draadstaal van designer Cees Braakman, de kasten van Aldo van den Nieuwelaar en de Vision serie van Karel Boonzaaijer en Pierre Mazairac. Eigentijdse vormgeving en vernieuwend materiaalgebruik staan aan de basis van ieder Pastoe design. De focus van de collectie is al sinds de jaren vijftig een zorgvuldig geselecteerd aantal kasten. Deze flexibele kastsystemen zijn door de klant volledig zelf samen te stellen en hiermee wordt iedere Pastoe kast een meubel met een eigen verhaal. De opties bij het creëren van een Pastoe bergmeubel zijn haast oneindig, een authentiek design voor jouw interieur is altijd het resultaat.

Pastoe en de duurzaamheid van design meubelen

De meubels van Pastoe zijn vormgegeven in samenwerking met bekende designers of met jou zelf als designer. Duurzaamheid van materialen en productiemethode is daarbij erg belangrijk voor Pastoe. Het belangrijkste principe hierbij is de focus op het produceren van meubels voor de lange duur. Veel Pastoe meubelen worden een erfstuk binnen de familie en behouden een hoge waarde. Met de service van Pastoe blijft ieder meubel een aanwinst voor je interieur. Zo helpt het merk bij het in stand houden van oudere ontwerpen uit de collectie door het leveren van vervangende onderdelen.