Naos

De innovatieve Italiaanse designs van het merk Naos geven je interieur een bijzonder stijlvolle look. Ben je op zoek naar een eettafel, salontafel of bijzettafel met moderne uitstraling? Bekijk dan zeker het assortiment van design merk Naos.

Naos meubels met innovatief Italiaans design

Het Naos design principe is geïnspireerd door de visie van Thomas Morbidelli, president en creatief directeur van het merk. Naos is geboren in de jaren tachtig en het merk wil in zijn design meubels een gevoel van beweging meegeven. We zijn ten slotte zelf ook altijd in beweging en dat maakt het interieur van de woonkamer tot een geheel met een levendige uitstraling. De eerste tafels die Naos op de markt bracht, waren vernieuwend en anders dan anders. Met bewegende mechanismes in ontwerpen, zoals een roterend tafelblad, stond Naos meteen in de spotlight in de wereld van interieurdesign. Veel ontwerpen van Naos hebben geleid tot een gepatenteerd systeem, waarmee het merk zich een blijvende plaats in de markt veroverde. De minimalistische en modern vormgegeven meubels van Naos zijn een sieraad voor ieder interieur.

Bekijk alle Naos meubels in ons assortiment

In de collectie van Woonboulevard Poortvliet vind je verschillende design bijzettafels en design salontafels van het merk Naos. Innovatief Italiaans design met een dynamisch karakter geeft het interieur van je woonkamer een moderne uitstraling. Naos kiest voor een combinatie van creativiteit, kwaliteit en functionaliteit en dat zie je terug in de vormgeving van iedere tafel in de collectie. Door te kiezen voor materialen als glas en metaal hebben Naos meubels een bijzonder stijlvolle look.