10.000 M2 DESIGNMEUBELEN  5 JAAR GARANTIE   LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@weytsinterieur.nl

Eigen Huis & Interieur

Eigen Huis & Interieur

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Verlies jezelf in de wereld van de woonaccessoires en laat je verleiden door de producten van Eigen Huis & Interieur. Het unieke karakter van de decoratieve items in het ruime assortiment maakt van jouw huis een stijlvol woonpaleis. Geef je interieur een chique glans en trendy invulling met een selectie sierkussens van Eigen Huis & Interieur. Met een keuze uit een royale collectie vind jij altijd de producten die tot in detail aansluiten bij het plaatje dat jij voor je ziet.

Eigen Huis & Interieur: een vleugje poëzie

De collectie van Eigen Huis & Interieur is te verdelen in vier verschillende trendsferen, zodat elk interieur zijn match vindt in het assortiment. Ervaar de sfeerbeleving van de categorieën van Eigen Huis & Interieur: blond, luxe, vintage en minimal. De blonde stijl is geïnspireerd door de Scandinavische woonstijl en wordt gekenmerkt door de woorden licht, fris en jong. Kies je voor luxe, dan maak je kennis met prachtige kleurtinten, rijke stoffen met een geraffineerd karakter en een warme uitstraling. De vintage trend maakt de herinnering aan vroeger tijden levend, maar de uitvoering en kleuren zijn helemaal van nu. Tot slot de stijl minimal, die iedere trendsetter aanspreekt. Eigen Huis & Interieur kiest in deze serie voor heldere ontwerpen met een vleugje poëzie.

De ontwerpen van Eigen Huis & Interieur vertellen je een verhaal, dat je graag wilt horen. De basis van hoogwaardige kwaliteit en uitvoering met bijzondere aandacht voor detail maken elk Eigen Huis & Interieur sierkussen uniek. Creëer een stijlvolle zithoek in de woonkamer door het combineren van een assortiment Eigen Huis & Interieur kussens tot een exclusief arrangement. Niet alleen fijn om naar te kijken, maar je ervaart comfort op een geheel nieuw niveau met de ondersteuning van een Eigen Huis & Interieur sierkussen.

De stijl van Eigen Huis & Interieur

Met een variatie aan woonstijlen binnen één collectie, nodigt Eigen Huis & Interieur je uit om een kijkje te nemen. Online of in de winkel, die keuze is aan jou. Bewonder de zachte stoffen, de artistieke prints en de klassieke vormen van het assortiment sierkussens van het bekende designlabel en selecteer je favorieten. Want wonen wordt leuker met Eigen Huis & Interieur!