10.000 M2 DESIGNMEUBELEN  5 JAAR GARANTIE   LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@weytsinterieur.nl

Ditre Italia

Ditre Italia

Het Italiaanse Ditre Italia is gespecialiseerd in het ontwerpen van zitmeubels, waaronder banken, fauteuils en sofa's. Van klassiek tot modern: in de Ditre Italia collectie vind je een verrassende en vernieuwende combinatie van diverse woonstijlen voor ieder interieur.

Ontdek de stijl van design met Ditre Italia

Met de meubels van het Italiaanse Ditre Italia kies je voor een interieur met een tijdloze design stijl. Ditre Italia gelooft dat persoonlijke stijl een projectie is van het leven zelf en dat je dit terugziet in het interieur van je huis. Dat maakt wonen met Ditre Italia tot een verrassing en een echt avontuur, waarin je steeds nieuwe design aspecten ontdekt. Door te kiezen voor exclusiviteit is Ditre Italia een designlabel, dat je meubels van de hoogste kwaliteit met een persoonlijke touch levert. Ditre Italia meubels herken je aan hun innovatieve ontwerp en de bijzonder zorgvuldige afwerking. De liefde voor ontwerpen is daarmee zichtbaar in ieder detail, van de leren bekleding van een fauteuil, stoffen bekleding van een bank, tot de stiksels langs de leuning en rug van de zitmeubels.

Ditre Italia en de zitmeubels in de collectie

In 1976 begonnen de broers De Marchi in San Martino di Colle Umberto met het ontwerpen van design meubels. De vraag naar meubels op maat nam snel toe en zo groeide Ditre Italia uit tot een merk, dat wereldwijde bekendheid geniet. De bijzondere visie op wonen, die Ditre Italia aanhangt, is wat het merk onderscheidend maakt. Zo ziet Ditre Italia de bank als meubelstuk als een ervaring, een reis door een lifestyle, die nooit eindigt. Dat maakt de bank naast een stijlvol en luxe zitmeubel tot een object met een bijzondere beleving. Met Ditre Italia kies je voor een diepere dimensie in wonen.