10.000 M2 DESIGNMEUBELEN  5 JAAR GARANTIE   LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Tel: 0166-619500 | e-mail: info@weytsinterieur.nl

Bree's new world

Producten 1-24 van 26

Filteren
Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Het verhaal van Bree's New World begint in het jaar 1897 en het merk is uitgegroeid tot een toonaangevende speler in design meubelen. Ontdek de Bree's New World collectie bij Weyts Interieur in Poortvliet.

Bree's New World voor jouw interieur

De ontwerpen van het merk Bree's New World passen perfect binnen hun visie op design. In het assortiment van Bree's New World staan het ambacht en een moderne visie op ontwerpen centraal. Dit maakt de meubels van het merk Bree's New World tot vernieuwende en verfrissende items voor het interieur van de woonkamer. De collectie van Bree's New World bestaat uit:

De eetkamerstoelen van Bree's New World zijn meubels, die je niet zomaar over het hoofd ziet. Met een ruime keuze in stoelen vind jij zeker je interieurmatch bij Bree's New World. Omdat geen stoel hetzelfde zit, biedt Bree's New World een uitgebreide variatie aan stoelen. Veel eetkamerstoelen van Bree's New World zijn naar jouw persoonlijke voorkeuren aan te passen. Zo kies je uit leren stoelen met een swingframe, vier poten, op wielen of een sledevoet. De stoelen zijn er met armleuning of zonder en ook de bekleding van Bree's New World eetkamerstoelen is naar wens aan te passen. Zo creëer je een persoonlijke eethoek met de design stoelen van Bree's New World.

Het designverhaal van Bree's New World

Al vanaf 1897 biedt Bree's New World design meubelen voor het interieur van de woonkamer. In het assortiment van het designlabel vind je zowel banken, fauteuils, als tafels en stoelen. Met Bree's New World maak je daarmee het interieur van de woonkamer compleet, van zithoek tot eethoek. Het hedendaagse Bree's New World heeft zich ook toegelegd op projectinrichting. De design meubels van het merk zijn een bijzonder stijlvolle keuze voor het inrichten van een hotel, restaurant, kantoor of vergaderruimte.