Onderdeel van Woonboulevard Poortvliet

Lamp Tidelight Smoke

Tafellamp Tidelight is ontworpen door designer Pierre Favresse voor het merk Petite Friture. Het ontwerp van de lamp is geïnspireerd door de koplampen van klassieke auto's. Tafellamp Tidelight is gemaakt van handgeblazen glas in de kleur smoke e... Lees meer

SKU# 3760236180019

Verwachte levertijd

De getoonde levertijd is indicatief. De werkelijke levertijd kan hiervan afwijken. Neem voor meer informatie over de exacte levertijd contact met ons op.

Direct leverbaar
Informatie
Artikelnummer 3760236180019
Materiaal Glas
Merk Petite Friture
Op showroom Ja
Breedte 30
Hoogte 26,5
showroomlocatie Weyts Interieuradviseurs
Omschrijving

Tafellamp Tidelight is ontworpen door designer Pierre Favresse voor het merk Petite Friture. Het ontwerp van de lamp is geïnspireerd door de koplampen van klassieke auto's. Tafellamp Tidelight is gemaakt van handgeblazen glas in de kleur smoke en omdat het glas heel stevig is, kun je de lamp ook op de vloer neerzetten. Tafellamp Tidelight heeft een snoer van 180 cm, een E14-fitting en wordt geleverd exclusief lichtbron.

Extra informatie:

 • Keuze uit transparant en smoke

 • Interieurontwerp op maat
  Een interieur dat tot in de details klopt? Onze interieuradviseurs helpen u graag bij het vertalen van al uw woonwensen in een persoonlijk en passend interieurontwerp. Doormiddel van een gesprek en aan de hand van foto’s en/of plattegrond gaan onze adviseurs aan de slag om u te voorzien van een compleet interieurplan.
   
 • Uitgebreide collectie
  Op 10.000 m2 vind u een zeer riante keuze in kwaliteitsmeubelen uit het topsegment. Moderne zitmeubelen, eethoeken, kasten, garderobeoplossingen, karpeten en verlichting; kortom alles wat u nodig heeft om uw interieur geheel naar wens in te richten.
   
 • Alle gerenommeerde merken
  Weyts Interieur is leverancier van alle gerenommeerde merken uit binnen- en buitenland. In diverse studio’s presenteren wij de mooiste design meubelen van o.a. Rolf Benz, Jori, Montis, Pastoe en nog vele andere. Met onze Leolux Select Store bieden wij een ruimere collectie Leolux meubelen aan en bent u beland bij een specialist op het gebied van Leolux. Daarnaast is Weyts Interieur één van de vijf dealers van de exclusieve Movani lijn en Eigen Huis & Interieur collectie.
   
 • 5 jaar garantie
  Wanneer u een aankoop doet bij Weyts Interieur bieden wij u de garantie van 5 jaar. Worden er binnen 5 jaar materiaal- en/of bekledingsfouten geconstateerd bij uw aankopen, dan lossen wij dat volgens de CBW-erkenningsregeling van 3 jaar afbouwende garantie en we doen daar zelf nog eens 2 jaar afbouwende garantie bovenop. Zo bent u altijd verzekerd van uw aankoop.