Onderdeel van Woonboulevard Poortvliet

Casalis Bonnet Indoor Palla met muts

De door Liset van der Scheer ontworpen collectie indoorpoefs zijn allemaal voorzien van een afneembare muts, die gemaakt is van het exclusieve merinowol. De verschillende kleurvarianten zorgen voor een makkelijk te matchen decoratie item. ... Lees meer

SKU# 200202250

Vanaf
Vanaf € 387,00 Incl 21% BTW
Laagste prijs garantie
Verwachte levertijd

De getoonde levertijd is indicatief. De werkelijke levertijd kan hiervan afwijken. Neem voor meer informatie over de exacte levertijd contact met ons op.

6 weken
Informatie
Artikelnummer 200202250
Merk Casalis
Op showroom Ja
Breedte 50
Lengte/Diepte 50
Hoogte 36
designer Liset van der Scheer
Sfeer Design
showroomlocatie Weyts Interieuradviseurs
Omschrijving

De door Liset van der Scheer ontworpen collectie indoorpoefs zijn allemaal voorzien van een afneembare muts, die gemaakt is van het exclusieve merinowol. De verschillende kleurvarianten zorgen voor een makkelijk te matchen decoratie item.

Extra informatie:

 • Verkrijgbaar in diverse afmetingen
 • Uitvoerbaar in verschillende kleuren
 • Beschikbaar in verschillende texturen

 • Interieurontwerp op maat
  Een interieur dat tot in de details klopt? Onze interieuradviseurs helpen u graag bij het vertalen van al uw woonwensen in een persoonlijk en passend interieurontwerp. Doormiddel van een gesprek en aan de hand van foto’s en/of plattegrond gaan onze adviseurs aan de slag om u te voorzien van een compleet interieurplan.
   
 • Uitgebreide collectie
  Op 10.000 m2 vind u een zeer riante keuze in kwaliteitsmeubelen uit het topsegment. Moderne zitmeubelen, eethoeken, kasten, garderobeoplossingen, karpeten en verlichting; kortom alles wat u nodig heeft om uw interieur geheel naar wens in te richten.
   
 • Alle gerenommeerde merken
  Weyts Interieur is leverancier van alle gerenommeerde merken uit binnen- en buitenland. In diverse studio’s presenteren wij de mooiste design meubelen van o.a. Rolf Benz, Jori, Montis, Pastoe en nog vele andere. Met onze Leolux Select Store bieden wij een ruimere collectie Leolux meubelen aan en bent u beland bij een specialist op het gebied van Leolux. Daarnaast is Weyts Interieur één van de vijf dealers van de exclusieve Movani lijn en Eigen Huis & Interieur collectie.
   
 • 5 jaar garantie
  Wanneer u een aankoop doet bij Weyts Interieur bieden wij u de garantie van 5 jaar. Worden er binnen 5 jaar materiaal- en/of bekledingsfouten geconstateerd bij uw aankopen, dan lossen wij dat volgens de CBW-erkenningsregeling van 3 jaar afbouwende garantie en we doen daar zelf nog eens 2 jaar afbouwende garantie bovenop. Zo bent u altijd verzekerd van uw aankoop.