Vier een voorjaarsfeestje met Zusss

VIER EEN VOORJAARSFEESTJE MET ZUSSS

Als echte Zusss fan heb jij vast de leuke hebbedingetjes van de nieuwe collectie al voorbij zien komen. In deze blog zet ik de echte must haves nog even in de spotlight. Dan kom jij extra goed voorbereid naar ons Zusss feestje op vrijdag 6 april!

ZUSSS KAARSEN: LICHTJES VOOR BINNEN EN BUITEN

Zusss introduceert een serie kaarsen voor binnen én voor buiten. De buitenkaars heeft een betonnen houder met quote, de stompkaarsen zijn voorzien van een stoer etiket en de geurkaarsjes zijn lekker chic met hun glazen omhulsel en heerlijke aroma’s.

vier een voorjaarsfeestje met Zusss

ZUSSS ZONNEBRILLEN: KOM MAAR OP MET DIE ZON!

Jij bent helemaal klaar voor terrasweer met een classy zonnebril van het merk Zusss. Deze hippe zonnebril is er in drie kleuren en heeft gepolariseerde glazen met UV400 bescherming. Verrassing: aan de binnenkant van het pootje staat ‘Laat die zonnestralen maar komen’.

ZUSSS QUOTE VOOR JOU: JIJ BENT GOUD WAARD!

De fijne Zusss quotes zijn perfect om een gouden randje aan je dag te geven. Je vindt de quotes op de fijne kaarten uit de Zusss collectie. Leuk om als verrassing te sturen naar een vriendin! Ook de truien uit de nieuwe 2018 collectie zijn voorzien van een quote. Welke is jouw favoriet?

Kom jij ook gezellig langs vrijdagavond? Je krijgt 10% korting op de hele Zusss collectie in de showroom én als je meer dan € 25 uitgeeft aan Zusss artikelen: gratis een fantastische goodiebag cadeau! Let op: deze actie is alleen geldig in de showroom in Poortvliet, niet online.