ZOMER MET BLOND AMSTERDAM

Blond Amsterdam accessoires herken je meteen aan hun speelse illustraties en vrolijke kleuren. Het merk is opgericht door de twee zussen Femque en Janneke met als doel om mensen blij te maken. Nou, dat gaat zeker lukken met de fijne nieuwe ontwerpen, die je leuk kunt combineren met de items die je al in bezit hebt. Maak jezelf blij met een nieuw servies, een leuke tas of een extra grote mok.

Blond Amsterdam mokken en glazen

Heb jij al een kijkje genomen in de collectie van Blond Amsterdam? Dan krijg je vast keuzestress, net als ik. Als ik al die vrolijke kleurtjes zie, dan zou ik het liefst alles in mijn mandje stoppen. Maar geen paniek, ik heb een manier bedacht om accessoires te selecteren. Als het gaat over thee drinken, dan heb ik het liefst een grote mok. Dus een Blond Amsterdam XL mok is absoluut een goede aankoop.

Blond Amsterdam voor de barbecue

Als de zon schijnt, is het weer tijd om de barbecue op het terras te zetten. Dan is het wel zo leuk om de tuintafel te dekken met een vrolijk servies. Je raadt het al: dat wordt Blond Amsterdam schaaltjes en borden shoppen. Een grote schaal om het vlees op te leggen, schaaltjes voor salade en sauzen en een bord met stippen, strepen of prints om heerlijk van te eten. Smakelijk!

Blond Amsterdam mee op vakantie

Op vakantie is een kleurrijk item van Blond Amsterdam in je tas wel gezellig. Kies voor een Blond Amsterdam bidon, dan kun je een liter water in één keer meenemen. Een telefoonhoesje is ook erg leuk, dan zie je de hele dag door de vrolijke illustraties. De leukste accessoire om in je koffer te stoppen? De beautycase van Blond Amsterdam in geel met een print van hartjes.

Benieuwd naar alle woonaccessoires en het servies van het merk Blond Amsterdam? Bekijk de collectie in de webshop of kom langs in onze winkel in Poortvliet.