Warm de Winter in

warm de winter in met de woontips van Nicky

De wintertijd is ingegaan en de koude dagen staan voor de deur. Dan is het heerlijk om je met een kop warme chocomel onder een zachte plaid op de bank te nestelen met de gordijnen dicht en een goede film aan. De winter heeft voor mij een romantische en knusse sfeer en met deze vijf tips houd jij het warm deze winter.

1 | Lekker Zacht

Geef je woonkamer een warme sfeer met een royale collectie kussens en plaids. Een zachte gebreide plaid van Knit Factory over de bank, een schapenvachtje in de fauteuil en een aantal kussens in verschillende kleurtinten toveren je interieur om tot een warm winters tafereel.

2 | Warme Voeten

Een groot vloerkleed brengt sfeer in huis, dempt geluid en maakt je interieur extra comfortabel. Leg een vloerkleed neer in de zithoek of eethoek voor een knus en winters interieur. Pluspunt: een vloerkleed is heerlijk zacht en warm aan je voeten.

maak je huis klaar voor de winter met deze tips

3 | Knusse Sfeer

Binnen blijft het lekker warm door de kou buiten te houden. Klinkt logisch toch? Met gordijnen als raamdecoratie kun je de kou voor een groot deel buiten houden. Door het toevoegen van overgordijnen creëer je daarnaast ook een knusse sfeer en een privéplek om je avonden op een ontspannen manier door te brengen zonder dat je gestoord wordt door blikken van buitenaf.

4 | Goed Uitrusten

Neem ‘s avonds voor je gaat slapen een warme douche. Dit is goed voor de doorbloeding van je lichaam. Föhn dan wel je haar voor je gaat slapen, want een nat hoofd laat je lichaamstemperatuur zakken. Een lekkere pyjama aan en jouw nacht begint goed.

5 | Warm Dekbed

Een vierseizoenen dekbed is ideaal, want de delen van het dekbed kun je combineren als het kouder wordt. Niet ieder dekbed is anti-allergeen, dus houd daar rekening mee bij de aanschaf. Met een zacht flanellen dekbedovertrek is je bed gereed voor een lange winterslaap.

Heb jij tips die nog niet in dit rijtje staan? Die horen wij die graag. Deel je warmste adviezen op Facebook!