TIPS VOOR HET KOPEN VAN EEN PARASOLVOET

Bij het aanschaffen van een parasol is het raadzaam om meteen een bijpassende parasolvoet aan te schaffen. Zo zorg je ervoor dat je parasol stevig staat op het terras en niet zomaar om kan waaien. Onze tuinexperts raden wel aan om de parasol in te klappen als hij niet wordt gebruikt. Zo voorkom je vervelende situaties, zoals beschadiging van je parasol. Waar je op moet letten bij de aanschaf van een parasolvoet? Ik geef je drie tips!

Tip 1: het gewicht van de parasolvoet

Een parasolvoet is verkrijgbaar in diverse gewichten. Hoe zwaar de parasolvoet moet zijn, is afhankelijk van het type parasol én de maat van het doek van de parasol. Heb je thuis al een parasol en ben je nu op zoek naar de juiste parasolvoet? Kijk dan even goed naar de specificaties van de parasol, zodat onze experts het juiste advies kunnen geven.

Tip 2: een parasolvoet op wielen

Ben je op zoek naar een parasolvoet op wielen? Een slimme keuze als je de parasol vaak verplaatst in de tuin. En zeker aan te raden als de zon vanaf verschillende kanten in je tuin kan schijnen en je altijd genoeg schaduw wilt creëren. In de collectie op onze tuinafdeling kun je kiezen uit verschillende soorten parasolvoeten, zowel mét als zonder wielen.

Tip 3: parasolvoet of grondankers?

Weet jij precies waar je parasol moet komen te staan en wil je er 100% zeker van zijn dat hij stevig op zijn plaats blijft staan? Dan kun je ook kiezen voor grondankers in plaats van een parasolvoet. Een ingraafvoet is eenvoudig te installeren zonder beton te storten. Je graaft een gat op de juiste plaats, zet de parasol erin en laat de zon maar komen!

Ben je op zoek naar een nieuwe parasolvoet? Mijn collega’s en ik geven je advies voor het aanschaffen van de juiste combinatie van parasol en parasolvoet. Kom eens langs in de showroom en wij beantwoorden graag al je vragen over de parasolvoet. Tip: lees ook eens deze blog voor drie tips bij de aanschaf van een parasol.