Slaap jezelf in Shape

slaap jezelf in shape met de fijne slaapproducten van Woonboulevard Poortvliet

De herfst is voor mij een seizoen waar ik intens van kan genieten. In deze periode van het jaar is het weer tijd om de kaarsen aan te steken wanneer het steeds vroeger donker wordt. En je kunt heerlijk vroeg naar bed om extra lang te slapen ’s nachts, heerlijk! Inmiddels heb ik mijn donzen dekbed weer tevoorschijn gehaald en een nieuw winterproof dekbedovertrek geshopt. Zo zijn mijn slaapkamer en ik helemaal klaar voor de winter die komt.

ontdek de exclusieve matrassenlijn Shape van de woonboulevard

Als verkoopadviseur bij de afdeling Slaapwereld van de woonboulevard zie ik alle nieuwe collecties als eerste binnenkomen. Vandaag vertel ik je dan ook graag over de matrassenlijn Shape, net nieuw en precies wat jij nodig hebt. Deze matrassen zijn speciaal ontwikkeld om jou een gezonde en gebalanceerde nachtrust te geven. De Shape matrassen worden exclusief gemaakt voor Woonboulevard Poortvliet. Elke matras is vervaardigd van hoogwaardige materialen en afgewerkt met zeven comfortzones. Door het selecteren van een afdeklaag naar keuze ben je er zeker van dat de matras volledig bij jou en je slaapvoorkeuren past. Als slaapadviseur help ik iedere klant met liefde om een perfect passende matras uit te zoeken. Dan slapen we ’s nachts allebei beter!

slapen is extra fijn als het vroeg donker wordt

Je slaapomgeving maak je compleet door een bijpassend comfortabel dekbed en hoofdkussen te selecteren. Denk daarbij aan een 4-seizoenen donsdekbed uit de collectie van Auping of een Texeler dekbed van pure Texelse schapenwol. Met een hoofdkussen uit het ruime assortiment van Silvana is een comfortabele nachtrust binnen handbereik! Niet vergeten: het aankleden van je slaapkamer voor de winter! Met het neerzetten van een stoere metalen kruk met een plaid erop of een houten bankje met een robuuste aardewerken kruik erop krijgt de ruimte meteen een heel andere uitstraling.