De feesttijd van het jaar is weer aangebroken

It's Party Time

Het jaar 2016 is bijna voorbij. Oud en Nieuw staat voor de deur. Dagen vol gezelligheid, samen zijn met vrienden en familie. En met een paar kleine aanpassingen is je huis even gezellig en sfeervol als met kerst! Dit jaar kies ik voor de themakleur goud. Een kleurtint, die ieder huis een feestelijk randje geeft. Zoals Nicky in haar blog al voorspelde, zijn gouden accenten in huis helemaal on trend in 2016. Perfect dus om het jaar mee af te sluiten!

maak heerlijke perentaartjes op de Weber barbecue

1 | Prepare Your Home

Tijd om je huis te versieren. Misschien heb je nog wat gouden frutsels liggen van kerst. En anders ga je gezellig met vriendinnen of je kids aan de slag. Maak een slinger met zwart papier en plak er in gouden glitterletters ‘Happy New Year’ op. Strik een lintje om het bestek op tafel. Versier papieren hoedjes met papieren franjes van goud. Neem een aantal glazen potten en versier ze met gouden accenten. Ideaal ter decoratie of om hapjes in te presenteren.

2 | Decorate Everything

Maak de woonkamer extra feestelijk door je zelfgemaakte slinger op te hangen of laat je kerstfavoriet van House Doctor nog even stralen. De kerstballen verhuis je van de kerstboom naar een stoere tak, die je voor het raam of boven de eettafel hangt. Ook met Oudjaar vind ik het heerlijk om de tafel extra mooi te dekken. Met een klassiek wit tafelkleed als basis kun je helemaal losgaan met de versiering. Wat glitters op tafel, je mooiste servies en wijnglazen erbij en jij bent klaar om je gasten te verwelkomen.

3 | Time For Party Drinks

Houd de wijnkoeler bij de hand en zet de champagneglazen alvast klaar. Trek je leukste jurk maar aan of je mooiste pak en zet een feestmuts op. Dan begin je 2017 helemaal in stijl, met een glaasje bubbels in je hand. Proost op een jaar vol geweldige avonturen, mooie momenten en nieuwe herinneringen, die erop wachten om ontdekt te worden. Ik zie je graag volgend jaar terug bij Woonboulevard Poortvliet, in de showroom én natuurlijk op de blog. Tot dan!

kies je favoriete recept en maak het klaar op de Weber barbecue