NAAR HET STRAND MET ZUSSS

Yes, de zomer is in aantocht! Ik kan niet wachten om mijn strandtas te pakken en richting Zeeland te rijden. Ik geniet echt van die zomerse sfeer op het strand, dat zijn voor mij de dagen met een gouden randje. Maar welke leuke items neem je nou mee naar het strand en wat moet je zeker niet vergeten? Met onderstaande tips ga je goed voorbereid op pad en kun je optimaal genieten!

ZUSSS STRANDTAS | WHAT’S IN MY BEACH BAG?

Mijn favoriet is de katoenen strandtas van Zusss. Met de groene bladprint en ritssluiting perfect voor een dagje uit. En niet geheel onbelangrijk: er kan ontzettend veel in! Noodzakelijke items om mee te nemen naar het strand zijn zonnebrandcrème, een zonnebril en een flesje water. Vergeet ook niet om een goed boek of gezellig tijdschrift in te pakken, want wat is een dagje strand zonder goed leesvoer?

TIP: Neem een toilettas mee en voorkom eindeloos graven op de bodem van je strandtas. Je kunt hier kleine spulletjes in bewaren zoals lippenbalsem, een haarborstel en elastiekjes. De handige toilettas van Zusss is hier perfect voor én ziet er ook nog eens super leuk uit!

ZUSSS STRANDLAKEN | GA JE MEE, LEKKER NAAR DE ZEE?

Natuurlijk neem ik ook een strandlaken mee om lekker languit op te relaxen. Het strandlaken van Zuss is lekker groot van formaat, gemaakt van een heerlijke zachte stof en voorzien van een leuke tekst. Dit strandlaken maakt jouw stranddag zeker goed!

TIP: Pak een extra handdoek in. Het strandlaken kan nat en zanderig worden en dat is niet echt lekker om je gezicht ermee af te drogen. De badhanddoek van Zusss is super zacht voor je huid en niet gehele onbelangrijk: dit model met franjes combineert super leuk met het strandlaken.

Bikini aan, strandlaken mee, een gevulde strandtas et voilà! Jij bent helemaal klaar voor een zomerse stranddag. Je shopt de items van Zusss bij ons in de showroom of online. Laat de zomer nu maar komen..