DURF MET KLEUR

Ik hou van kleur in huis. De woonkamer heeft aubergine paarse accenten. De eetkamerstoelen zijn een aubergine gekleurd katoen en achter de houtkachel is de muur ook in een zelfde kleur geverfd. De kleur komt verder ook terug in de woonaccessoires. Ook de slaapkamers hebben allemaal een accentkleur en binnenkort is mijn thuiswerkplek aan de beurt. Ik durf wel te spelen met kleur, durf jij dat ook?

1 | COLOUR IT

Wil je wel een kleuraccent maar ook weer niet een te groot statement maken? Kies dan voor eetkamerstoelen in een kleur naar keuze. Ik heb mijn eetkamerstoelen allemaal in één kleur. Wel een bijzondere kleur, want aubergine is geen gebruikelijke kleurkeuze. Ik vind het een mooie kleur en dat is dan ook mijn advies: kies een kleur die je zelf echt heel mooi vindt.

Tip! Vraag om kleuradvies bij onze interieuradviseurs of combineer verschillende kleuren. Dit kun je heel leuk doen met het stoelenconcept Color-It. Jij bepaalt de kleur en het aantal kleuren. Geef elke stoel een andere kleur of beperk de keuze tot 1, 2 of 3 kleuren. Wat kies jij?

2 | BOHO CHIC

Een woonstijl waarbij veel kleuren en prints gebruiken worden is de Bohemian woonstijl. Het stoere hout zoals je bij woonprogramma Boho ziet, combineert heel mooi met natuurlijke kleuren zoals groen en terracotta. Geef je woonkamer een Boho Chic sfeer met relaxfauteuil Mordano in het groen of cognac en een mooi vloerkleed.

3 | RAINBOW

Ben jij een Villa Kakelbont type en hou je van veel kleur? Dan is een regenboog interieur echt iets voor jou! Hierbij worden verschillende kleuren van de regenboog met elkaar gecombineerd. Je houdt het stijlvol, door je vast te houden aan een kleurenpalet van maximaal vijf kleuren. Houd de basis wit, zo wordt je interieur jouw blanke canvas waar jij op los kan gaan met kleur. In het voorbeeld hierboven heb ik gekozen voor een combinatie van lichtblauw, geel, lichtroze en donkerblauw.

Wil je nog meer kleurrijke voorbeelden zien? In onze showroom kun je nog veel meer wooninspiratie opdoen en helpen we je graag de juiste kleur(en) te kiezen. Blader ook onze folder eens door voor kleurinspiratie én de leukste SALE aanbiedingen!

Deze folder loopt tot en met 19 augustus 2017.