blog de perfecte eethoek voor jou, woonboulevard poortvliet

De Perfecte Eethoek

Een plaats in huis waar ik veel tijd doorbreng, is de eethoek. Daarom heb ik veel aandacht besteed aan het uitzoeken van de juiste eettafel en bijpassende stoelen. Dat kan nog best wel lastig zijn. Er is zoveel keus, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Het belangrijkste is om te kiezen voor een eethoek die bij je past qua woonstijl en aansluit bij de ruimte die je tot je beschikking hebt. Maak daarbij voor jezelf een lijstje 'must haves', wensen waar de eethoek aan moet voldoen en een lijstje met 'nice to haves', dingen die je graag zou zien in jouw perfecte eethoek. Om je te helpen met het selecteren van een eethoek heb ik 5 tips op een rijtje gezet, ingedeeld naar levensfase.

Perfecte eethoek 1 | Fase Student

Een eettafel in klein formaat en stoelen met een open vormgeving passen goed in een studentenkamer. Daarmee kies je voor een functionele en praktische eethoek, waar je gezellig kunt eten met vrienden.

een eethoek voor de levensfase student, starter en jong gezin, woonboulevard poortvliet

Perfecte eethoek 2 | Fase Starter

Bij jouw trendy interieur past een tafel met vakken onder het blad of een extra grote tafel, waar je ook aan kunt werken. Selecteer daarbij comfortabele stoelen voor een goede zithouding.

Perfecte eethoek 3 | Fase Gezin

Voeg kleur toe aan je interieur met verschillende stoelen rond een robuuste tafel, die tegen een stootje kan. Tip: kies voor gemakkelijk te onderhouden stoelen, dat is zeker handig met een jong gezin.

een eethoek voor de levensfase gesetteld en pensioen, woonboulevard poortvliet

Perfecte eethoek 4 | Fase Gesetteld

Een ronde tafel is een goede match met jouw levensstijl. De eettafel creëert een omgeving, die uitnodigt tot gezellig samen eten. Comfortabele stoelen voor natafelen met een wijntje kunnen niet ontbreken.

Perfecte eethoek 5 | Fase Pensioen

Comfort en support zijn belangrijk bij het kiezen van een eetkamerstoel. Denk hierbij aan een stoel op wieltjes en een handgreep op de rug. In combinatie met een elegante eettafel is de eethoek compleet.

Vind je het nog steeds lastig om te beslissen welke tafel en eetkamerstoelen passen bij jouw interieur? Dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend interieuradvies bij Woonboulevard Poortvliet.