Onderdeel van Woonboulevard Poortvliet

Pode Zitzak Boya Two-Tone

De zitzak Boya Two – Tone van designerlabel Pode heeft is uitgevoerd in Fusion-leer en is te personaliseren tot in detail. Door de handige greepjes aan de achterkant is de designzitzak handig te vervoeren om in het hele huis te kunnen genieten ... Lees meer

SKU# 200202625

Vanaf
Vanaf € 820,00 Incl 21% BTW
Laagste prijs garantie
Verwachte levertijd

De getoonde levertijd is indicatief. De werkelijke levertijd kan hiervan afwijken. Neem voor meer informatie over de exacte levertijd contact met ons op.

8 weken
Informatie
Artikelnummer 200202625
Merk Pode
Op showroom Ja
Breedte 82
Lengte/Diepte 106
Hoogte 82
designer Roderick Vos
Sfeer Design
showroomlocatie Weyts Interieuradviseurs
Omschrijving

De zitzak Boya Two – Tone van designerlabel Pode heeft is uitgevoerd in Fusion-leer en is te personaliseren tot in detail. Door de handige greepjes aan de achterkant is de designzitzak handig te vervoeren om in het hele huis te kunnen genieten van de vrolijke zitzak Boya.

Extra informatie:

 • Uitvoerbaar in diverse kleurencombinaties
 • Sierstiksels los uit te voeren in verschillende kleuren

 • Interieurontwerp op maat
  Een interieur dat tot in de details klopt? Onze interieuradviseurs helpen u graag bij het vertalen van al uw woonwensen in een persoonlijk en passend interieurontwerp. Doormiddel van een gesprek en aan de hand van foto’s en/of plattegrond gaan onze adviseurs aan de slag om u te voorzien van een compleet interieurplan.
   
 • Uitgebreide collectie
  Op 10.000 m2 vind u een zeer riante keuze in kwaliteitsmeubelen uit het topsegment. Moderne zitmeubelen, eethoeken, kasten, garderobeoplossingen, karpeten en verlichting; kortom alles wat u nodig heeft om uw interieur geheel naar wens in te richten.
   
 • Alle gerenommeerde merken
  Weyts Interieur is leverancier van alle gerenommeerde merken uit binnen- en buitenland. In diverse studio’s presenteren wij de mooiste design meubelen van o.a. Rolf Benz, Jori, Montis, Pastoe en nog vele andere. Met onze Leolux Select Store bieden wij een ruimere collectie Leolux meubelen aan en bent u beland bij een specialist op het gebied van Leolux. Daarnaast is Weyts Interieur één van de vijf dealers van de exclusieve Movani lijn en Eigen Huis & Interieur collectie.
   
 • 5 jaar garantie
  Wanneer u een aankoop doet bij Weyts Interieur bieden wij u de garantie van 5 jaar. Worden er binnen 5 jaar materiaal- en/of bekledingsfouten geconstateerd bij uw aankopen, dan lossen wij dat volgens de CBW-erkenningsregeling van 3 jaar afbouwende garantie en we doen daar zelf nog eens 2 jaar afbouwende garantie bovenop. Zo bent u altijd verzekerd van uw aankoop.