10.000 M2 DESIGNMEUBELEN  5 JAAR GARANTIE   LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@weytsinterieur.nl

Wij zijn wonen

Welkom bij Woonboulevard Poortvliet, een familiebedrijf met passie voor wonen, dat is gevestigd in het Zeeuwse Poortvliet. Wat begon als een Winkel van Sinkel is in 95 jaar uitgegroeid tot het grootste centrum voor wooninspiratie van Nederland en België. Met 32 conceptstores onder één dak wordt een oppervlakte van 50.000 m2 optimaal benut om de essentie van wonen te etaleren. Zo wordt een dagje woonwinkelen in Poortvliet een ontspannen belevenis om nooit te vergeten.


Wij zijn jouw perfecte match

Bij Woonboulevard Poortvliet ben je aan het juiste adres voor alles wat met wonen te maken heeft. Het inrichten van de woonkamer wordt een stijlvolle uitdaging met een ruime keuze uit hoekbanken, bankstellen, fauteuils, salontafels, kasten, eettafels en eetkamerstoelen. Ook voor de meubels van de slaapkamer kun je terecht in Poortvliet. Ledikanten, boxsprings, nachtkastjes, kledingkasten en matrassen zijn onderdeel van de collectie van de woonboulevard. De kinderkamer inrichten is met een wieg, ledikant, commode, kledingkast en leuke accessoires zo gedaan. Wonen wordt een feest met het toevoegen van passende accessoires van Decoplein aan iedere ruimte van je huis. Druk jouw persoonlijke stempel op je interieur en laat je inspireren door Woonboulevard Poortvliet!

Ben je op zoek naar iets speciaals? Voor veel producten van de woonboulevard is maatwerk mogelijk. Zo stel je een interieur samen, dat tot in detail is zoals jij het wilt. Ook een interieuradvies behoort tot de mogelijkheden bij Woonboulevard Poortvliet. Eén van onze woonexperts laat je in een interieuradvies graag zien hoe jouw woonwensen vertaald worden naar een stijlvol interieur, dat bij al je wensen past. Ben je benieuwd naar exclusieve woontips en nieuwe wooninspiraties? Blader dan eens online onze magazines door of breng een bezoekje aan onze blog!


Wij zijn wooninspiratie

Laat je verrassen door de inspirerende conceptstores in onze showroom in Poortvliet. Elke woonstijl in onze collectie heeft een eigen domein, waar je exclusieve wooninspiratie op kunt doen voor je eigen huis. Zo vind je sinds december 2016 op verschillende afdelingen een WoonInZicht, een volledig ingerichte ruimte voor nóg meer wooninspiratie. Zo zie je in één oogopslag de nieuwste trends, exclusieve producten en laat jij je inspireren door de tips van onze stylisten. Woonboulevard Poortvliet is jouw wooninspiratie!