10.000 M2 DESIGNMEUBELEN  5 JAAR GARANTIE   LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Tel: 0166-619500 | e-mail: info@weytsinterieur.nl

Hockers

Hockers

Comfortabel zitten krijgt een nieuwe betekenis met een hocker. Laat je voeten lekker rusten of gebruik de hocker als een extra zitplaats. Met een hocker in je woonkamer creëer je moeiteloos extra zitcomfort. Daarnaast geeft het onmiddellijk extra sfeer in huis. Bij Woonboulevard Poortvliet hebben we een ruime collectie hockers. Je vindt ze in veel verschillende stijlen, materialen en kleuren. Een hocker kopen? Bekijk snel onze collectie en kies de hocker die past bij jouw interieur.


Populair: Leren hocker | Zwarte hocker

In ieder interieur is plaats voor een hocker. Zo’n stijlvol item, dat elke plaats als zijn favoriete bestempelt. Een meubelstuk dat zich zowel thuis voelt naast de bank als bijzettafel, voor de fauteuil als voetenbank of als extra opberger en zitplaats in de speelhoek van de kinderen. Een multifunctionele hocker wordt daarom ook met open armen welkom geheten in ieder huis en oogst liefde en waardering overal waar hij komt.

Een hocker is zoveel meer

Na het kennismaken met de hocker die jouw interieur siert, weet je dat een hocker zoveel meer is dan een minimalistisch of sierlijk vormgegeven extra voor je huis. Het is een wonder van dimensie, een noviteit op het gebied van meubeldesign en een absolute musthave voor een veelzijdig interieur. Voor ultiem genieten op elk moment van de dag selecteer jij een hocker die past bij de woonstijl van je interieur. Er bestaat een hocker voor ieder huis; maak een keuze uit stof of leer, kleur of print, capiton of contraststiksel, poten of een onderstel voor het vinden van de perfecte match. Uiteraard is ook het selecteren van een formaat belangrijk en reden om je creativiteit bij het proces te betrekken. Een hocker kiezen om de zitmeubels van je huis te flankeren, is even belangrijk als het proces van het selecteren van een bank of fauteuil. Neem ook eens een kijkje in de showroom of onze webshop, waar je diverse verrassend vormgegeven hockers vindt. Er zijn modellen die bergruimte in zich dragen, die zowel als voetenbank, bijzettafel en zitmeubel te gebruiken zijn en items die met hun zachte uitstraling en royale formaat groot genoeg zijn om een hoekbank om te toveren tot een slaapbank. Een hocker is zoveel meer dan bijzaak. Een hocker staat symbool voor stijlvol genieten.

Kies de hocker die bij jou past

Na het kennismaken met de hockers uit de collectie van Woonboulevard Poortvliet is het tijd om je woonwensen op een rijtje te zetten. Kies voor kwaliteit, comfort en uitstraling in één, zodat je interieur een weerspiegeling is van jouw persoonlijkheid. Zo voelt iedereen zich meteen thuis in jouw huis! De primaire functie van een hocker is dienstdoen als voetenbank en vooral in het weekend geniet jij van de momenten dat je plaatsneemt op de bank, in de fauteuil of relaxfauteuil en kunt zitten met je voeten omhoog. Dat kan geregeld worden! En vergeet niet om de hocker van je keuze een bijzondere functie te geven als hij niet als voetenbank wordt gebruikt. Originaliteit is de hoeksteen van je interieur en daar kun je altijd op terugvallen voor het vinden van nieuwe ideeën!