10.000 M2 DESIGNMEUBELEN  5 JAAR GARANTIE   LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Tel: 0166-619500 | e-mail: info@weytsinterieur.nl

Vuurkorven

Vuurkorven

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De vuurkorf is een echte klassieker om neer te zetten op het terras bij je nieuwe loungeset of een heerlijke tuinstoel. Voor extra gezelligheid, de extra warmte als het buiten wat kouder wordt of om als barbecue dienst te doen.

Ontdek de vuurkorven uit de Ofyr collectie

In de collectie van het hoogwaardige merk Ofyr vind je de vuurkorven, die worden verkocht bij Woonboulevard Poortvliet. Deze producten zijn er in verschillende modellen en met diverse functionaliteiten. Zo kun je kiezen voor een traditionele vuurkorf, een zuil met vuurschaal, maar ook voor een extra luxe variant, waar ook een hakblok en houtopslag aan zijn toegevoegd. De vuurschalen uit het assortiment van Ofyr zijn gemaakt van weerbestendig cortenstaal, een materiaal dat is voorzien van een oranje oxide laag, zodat het metaal niet verder kan roesten. Dat zorgt voor een stoere uitstraling en dat staat erg leuk in de tuin of op het terras naast je loungeset. De Ofyr vuurkorven hebben een unieke eigenschap: de brede rand van de vuurschaal is als grillplaat of barbecue te gebruiken. Dat betekent dat je met je aanschaf niet alleen kiest voor extra lang buiten zitten in de warme gloed van een vuurkorf met een brandend vuurtje erin, maar dat je tegelijkertijd een heerlijke maaltijd of kleine snacks kunt bereiden. Ideaal!

Vuurkorven en barbecue accessoires

Ben je in het bezit van een Ofyr vuurkorf, dan kunnen bijpassende barbecue accessoires niet ontbreken. In het assortiment van het merk Ofyr vind je een stoere leren schort, een handige tas om houtblokken in te vervoeren en natuurlijk de wood storage in verschillende uitvoeringen, elk met een industriële uitstraling. Dat maakt het perfecte relaxplaatje helemaal compleet! Ben je benieuwd naar de producten van Ofyr? Breng dan zeker een bezoek aan de tuin afdeling in onze showroom in Poortvliet. De tuinexperts van de woonboulevard staan voor je klaar om alle vragen over de vuurkorven en andere producten van Ofyr te beantwoorden.