10.000 M2 DESIGNMEUBELEN  5 JAAR GARANTIE   LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Tel: 0166-619500 | e-mail: info@weytsinterieur.nl

Barbecue accessoires

Barbecue accessoires

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De juiste barbecue accessoires zijn essentieel om in huis te hebben in de zomer. Een barbecue op zijn tijd kan iedereen waarderen! Dus gooi snel de barbecue accessoires die jij nodig hebt in je winkelmandje en nodig je vrienden of familie uit om samen te barbecueën.

De barbecue accessoires van Ofyr

In de collectie van Woonboulevard Poortvliet vind je de barbecue accessoires van het merk Ofyr. Dit design merk staat voor barbecueën op niveau en dat zie je meteen aan de stoere accessoires. Van een leren schort tot oliekannetjes, spatel en opberger voor houtblokken, alles ademt stijl. De barbecue accessoires van Ofyr zijn dan ook ontwikkeld als een match met de vuurschalen uit de collectie. Omdat deze items een vuurschaal en barbecue in één zijn, geniet je extra van een Ofyr op het terras. Kies voor een vuurtje voor extra warmte en gezelligheid op het terras en voor het roosteren van vlees en groente tijdens een feestje of familiebijeenkomst. Tip: combineer een Ofyr vuurschaal met een bijpassende hout storage of butcher block voor een terras met een stoere uitstraling.

Ontdek het tuin assortiment van de woonboulevard

Naast barbecue accessoires verkopen wij natuurlijk veel meer producten op de tuin afdeling. Want wat is een gezellige barbecue zonder een handige tuinset of comfortabele loungeset! Heb je een grote tuin? Dan kun je zelfs overwegen om twee sets tuinmeubelen neer te zetten: één om te eten en één om luxe te relaxen. En natuurlijk kan ook een parasol op het terras niet ontbreken. Je hebt de keuze uit verschillende soorten, maten en kleuren parasols en zweefparasols in onze collectie. Vergeet niet om een bijpassende beschermhoes te kopen, zowel voor je tuinmeubelen als je parasol. Zo zorg je ervoor dat alle producten op je terras goed beschermd zijn tegen weer en wind en het volgende seizoen zo tevoorschijn getoverd kunnen worden.