10.000 M2 DESIGNMEUBELEN  5 JAAR GARANTIE   LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@weytsinterieur.nl

 
Rolf Benz Experience Center
 
Complete Rolf Benz Collectie
Complete Rolf
Benz Collectie
Rolf Benz Experts
PROFESSIONEEL INTERIEURADVIES
PROFESSIONEEL
INTERIEURADVIES
800 m2 showroom


 

EXPERIENCE CENTER POORTVLIET

Ontdek het ultieme Rolf Benz gevoel in ons Rolf Benz Experience Center. Bij Weyts vindt u de complete collectie van het Duitse designmerk. Een luxe, eigentijdse lijn meubels die de blikvanger zijn van uw interieur. Rolf Benz heeft een collectie meubels van uitstekende kwaliteit met een eigentijdse uitstraling en een geweldig comfort. De woonexperts van Weyts Interieur zorgen er, met hun jarenlange ervaring, voor dat zij u voorzien van het beste woonadvies!
PLAN JE BEZOEK

DE VOLLEDIGE ROLF BENZ COLLECTIE

Bij Weyts zijn we er trots op dat we onszelf Rolf Benz Experience Center mogen noemen. U vindt bij ons dan ook de gehele Rolf Benz collectie. Van de mooiste banken, tafels en stoelen, tot de heerlijkste bedden. Alles om uw huis om te toveren tot een echt design thuis. We helpen u graag de juiste balans in uw interieur te vinden. Samen met een van onze woonexperts stelt u het ideale interieur samen.


ONTMOET ONZE EXPERTS

Miranda
Maurice
Karin
Anne-Miek

 

INTERIEURADVIES DOOR ONZE EXPERTS

Het inrichten van een woning is een leuk en uitdagend project. U heeft vast heel veel ideeën, maar waarschijnlijk nog meer vragen waar u een antwoord op zoekt. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes en doen dat met een persoonlijk interieuradvies. Onze interieuradviseurs zijn experts op het gebied van wonen en design en bieden creatieve en praktische oplossingen voor al uw interieurvragen. Zo zorgen zij voor het interieur van uw dromen.MAAK EEN AFSPRAAK

± 35 minuten rijden vanaf
Rotterdam, Breda en Antwerpen

Ruime parkeergelegenheid en
laadpalen aanwezig

DESIGN
LOUNGE
ELEGANT