Onderdeel van Woonboulevard Poortvliet

Casalis Poef Slumber

In samenwerking met Aleksandra Gaca heeft Belgisch designlabel de bijzondere poef Slumber ontworpen. De kenmerkende eigenschap van deze poef is de flexibele en driedimensionale stof die zorgt voor een rekbaar effect als je erop gaat zitten. Als ... Lees meer

SKU# 200202253

Vanaf
Vanaf € 575,00 Incl 21% BTW
Laagste prijs garantie
Verwachte levertijd

De getoonde levertijd is indicatief. De werkelijke levertijd kan hiervan afwijken. Neem voor meer informatie over de exacte levertijd contact met ons op.

6 weken
Informatie
Artikelnummer 200202253
Merk Casalis
Op showroom Ja
Breedte 65
Lengte/Diepte 45
Hoogte 50
designer Aleksandra Gaca
Sfeer Design
showroomlocatie Weyts Interieuradviseurs
Omschrijving

In samenwerking met Aleksandra Gaca heeft Belgisch designlabel de bijzondere poef Slumber ontworpen. De kenmerkende eigenschap van deze poef is de flexibele en driedimensionale stof die zorgt voor een rekbaar effect als je erop gaat zitten. Als je opstapt sluit het textiel weer.

Extra informatie:

 • Uitvoerbaar in verschillende kleuren
 • Leverbaar in diverse maten en vormen

 • Interieurontwerp op maat
  Een interieur dat tot in de details klopt? Onze interieuradviseurs helpen u graag bij het vertalen van al uw woonwensen in een persoonlijk en passend interieurontwerp. Doormiddel van een gesprek en aan de hand van foto’s en/of plattegrond gaan onze adviseurs aan de slag om u te voorzien van een compleet interieurplan.
   
 • Uitgebreide collectie
  Op 10.000 m2 vind u een zeer riante keuze in kwaliteitsmeubelen uit het topsegment. Moderne zitmeubelen, eethoeken, kasten, garderobeoplossingen, karpeten en verlichting; kortom alles wat u nodig heeft om uw interieur geheel naar wens in te richten.
   
 • Alle gerenommeerde merken
  Weyts Interieur is leverancier van alle gerenommeerde merken uit binnen- en buitenland. In diverse studio’s presenteren wij de mooiste design meubelen van o.a. Rolf Benz, Jori, Montis, Pastoe en nog vele andere. Met onze Leolux Select Store bieden wij een ruimere collectie Leolux meubelen aan en bent u beland bij een specialist op het gebied van Leolux. Daarnaast is Weyts Interieur één van de vijf dealers van de exclusieve Movani lijn en Eigen Huis & Interieur collectie.
   
 • 5 jaar garantie
  Wanneer u een aankoop doet bij Weyts Interieur bieden wij u de garantie van 5 jaar. Worden er binnen 5 jaar materiaal- en/of bekledingsfouten geconstateerd bij uw aankopen, dan lossen wij dat volgens de CBW-erkenningsregeling van 3 jaar afbouwende garantie en we doen daar zelf nog eens 2 jaar afbouwende garantie bovenop. Zo bent u altijd verzekerd van uw aankoop.