Onderdeel van Woonboulevard Poortvliet

Montis Poef Beanie

In een schemerig licht met de laatste zonnestralen die naar binnen schijnen, valt de ronde vorm van poef Beanie extra op als hij genesteld ligt in de zithoek van uw woonkamer. En als u meerdere exemplaren van de stoere poef met elkaar combineert,... Lees meer

SKU# 300014489

Vanaf
Vanaf € 335,00 Incl 21% BTW
Laagste prijs garantie
Verwachte levertijd

De getoonde levertijd is indicatief. De werkelijke levertijd kan hiervan afwijken. Neem voor meer informatie over de exacte levertijd contact met ons op.

10+ weken
Informatie
Artikelnummer 300014489
Merk Montis
Op showroom Ja
Breedte 50
Lengte/Diepte 50
Hoogte 46
designer Montis
Sfeer Design
showroomlocatie Weyts Interieuradviseurs
Omschrijving

In een schemerig licht met de laatste zonnestralen die naar binnen schijnen, valt de ronde vorm van poef Beanie extra op als hij genesteld ligt in de zithoek van uw woonkamer. En als u meerdere exemplaren van de stoere poef met elkaar combineert, dan resulteert dat in een extra bijzonder aanzicht met een warme en comfortabele uitstraling. De poef uit het ruime assortiment van Montis past in elke ruimte van uw huis en geeft uw interieur een robuuste look met een kleurig accent. De bolvorm met een afgeplatte onderzijde steunt stabiel op elke gladde ondergrond waar hij wordt neergezet en is bekleed met een gebreide wollen hoes. Deze hoes is te verkrijgen in de kleuren oranje, groen, blauw en grijs, zodat u zelf kunt kiezen welke kleurtint het beste past bij het interieur zoals u dat voor ogen hebt. Poef Beanie dient meerdere doeleinden. Niet alleen is hij prachtig om naar te kijken, maar hij is ook geschikt om uw benen en voeten op te laten rusten en natuurlijk doet hij dienst als extra zitmeubel. Het is multifunctioneel genieten met de meubels van Montis!

Extra informatie:

 • Bekleding in wol in de kleuren raspberry stripe/raspberry melange, forrest stripe/forrest melange, stone stripe/stone melange, terra/coral, atlantic/inkt en basalt/grafiet

 • Interieurontwerp op maat
  Een interieur dat tot in de details klopt? Onze interieuradviseurs helpen u graag bij het vertalen van al uw woonwensen in een persoonlijk en passend interieurontwerp. Doormiddel van een gesprek en aan de hand van foto’s en/of plattegrond gaan onze adviseurs aan de slag om u te voorzien van een compleet interieurplan.
   
 • Uitgebreide collectie
  Op 10.000 m2 vind u een zeer riante keuze in kwaliteitsmeubelen uit het topsegment. Moderne zitmeubelen, eethoeken, kasten, garderobeoplossingen, karpeten en verlichting; kortom alles wat u nodig heeft om uw interieur geheel naar wens in te richten.
   
 • Alle gerenommeerde merken
  Weyts Interieur is leverancier van alle gerenommeerde merken uit binnen- en buitenland. In diverse studio’s presenteren wij de mooiste design meubelen van o.a. Rolf Benz, Jori, Montis, Pastoe en nog vele andere. Met onze Leolux Select Store bieden wij een ruimere collectie Leolux meubelen aan en bent u beland bij een specialist op het gebied van Leolux. Daarnaast is Weyts Interieur één van de vijf dealers van de exclusieve Movani lijn en Eigen Huis & Interieur collectie.
   
 • 5 jaar garantie
  Wanneer u een aankoop doet bij Weyts Interieur bieden wij u de garantie van 5 jaar. Worden er binnen 5 jaar materiaal- en/of bekledingsfouten geconstateerd bij uw aankopen, dan lossen wij dat volgens de CBW-erkenningsregeling van 3 jaar afbouwende garantie en we doen daar zelf nog eens 2 jaar afbouwende garantie bovenop. Zo bent u altijd verzekerd van uw aankoop.