10.000 M2 DESIGNMEUBELEN  5 JAAR GARANTIE   LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Tel: 0166-619500 | e-mail: info@weytsinterieur.nl

Parasols

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bij het woord parasol denk jij meteen aan een heerlijke zonvakantie op een wit zandstrand, waar je in een ligstoel nipt van een kleurrijke cocktail. Een zacht briesje waait door je haren en het blauwe water lokt je om te komen zwemmen. Maar jij blijft lekker zitten onder je parasol met een boek in je hand. In de beschutting van de parasol kom jij volledig tot rust en neem je tijd om na te denken over het leven. Zo benut je elke minuut van je vakantie optimaal! Maar niet alleen op vakantie is een parasol een absolute musthave. Ook in Nederland is het belangrijk om te zorgen voor een schaduwrijke plaats in de tuin. De parasol die past bij jouw loungebank of tuinset selecteer jij in het ruime assortiment van Woonboulevard Poortvliet. Zowel online als in de showroom zijn diverse exemplaren te vinden.

Schaduwrijk genieten onder een parasol

Het is heerlijk om in de zon te zitten, maar in de zomer kan het zonlicht heel fel zijn. Dat is niet alleen schadelijk voor je huid, je kunt er zelfs duizelig van raken of hoofdpijn van krijgen. Dan biedt een parasol uitkomst. Je kunt kiezen uit een parasol met een vierkant of rond doek in diverse kleuren en formaten. Vergeet niet bij de aanschaf van een parasol ook een bijpassende parasolvoet aan te schaffen. Bij elke parasol past een andere parasolvoet en daarom is de collectie van Woonboulevard Poortvliet aangevuld met verschillende soorten parasolvoeten. Let dus goed op of je een parasolvoet selecteert, die past bij jouw parasol.

Het belang van een passende parasolhoes

En als je geen plaats hebt om de parasol buiten het seizoen binnen te bewaren, dan is een parasolhoes een fijne accessoire! Voor elke soort parasol bestaat een unieke parasolhoes. De hoezen in het assortiment van Woonboulevard Poortvliet zijn van het merk AeroCover en vervaardigd van ripstop polyester. Dit materiaal is waterbestendig, reduceert condensvorming en gaat schimmelvorming tegen. De parasolhoes is uitgevoerd met een ingenaaide stok. Zo kun je de parasolhoes heel gemakkelijk over de parasol van je keuze plaatsen zonder een trap te hoeven gebruiken. De parasolhoes sluit aan de onderzijde met een rijgkoord met stoppers, zodat de parasol optimaal wordt beschermd.