10.000 M2 DESIGNMEUBELEN  5 JAAR GARANTIE   LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Tel: 0166-619500 | e-mail: info@weytsinterieur.nl

Trones

Trones

Met de meubels van Trones is comfort altijd binnen handbereik en kies je voor items met een oogstrelende vormgeving. Zo wordt de basis van je interieur een tijdloos geheel met een unieke uitstraling, die past bij jouw persoonlijkheid. Met Trones wordt je woondroom werkelijkheid en geniet je optimaal van je interieur. De betrouwbare techniek van Trones maakt het mogelijk om optimale vormen op het gebied van design en comfort samen te brengen. Voor het creëren van meubels met een eigentijds en vernieuwend karakter. Voor een Trones zitmeubel dat raakt aan de kern van het bestaan.

Ervaar het evenwicht van Trones

De designers van het merk Trones laten je zien dat een meubel dat bij jou past een evenwicht creëert tussen een actief sociaal leven en optimale rustmomenten. Met een tijdloos energieke vormgeving passen de Trones zitmeubels in elk woonkamerinterieur met een modern karakter. Om vorm en functie los te koppelen van elkaar heeft Trones ervoor gekozen om elk meubel een nummer te geven in plaats van een naam. Zo ontstaat een collectie met een bijzonder karakter en een kenmerkende uitstraling. In samenwerking met topdesigners als Stefan Heiliger, Hugo de Ruiter en Frans Schrofer ontwikkelde Trones een bijzonder stijlvol assortiment met echte woonklassiekers.

Het kenmerkende van de Trones collectie is dat hij bestaat uit zitmeubels, die zich naadloos aanpassen aan je sociale leven. Of je nu zin hebt om alleen te genieten van een vrije avond of juist met een selecte groep vrienden of familie het leven te vieren, met Trones kan het allemaal.

Trones – voor een exclusief interieur

De strakke en vloeiende vormen van een Trones ontwerp sluiten perfect op elkaar aan en zorgen voor een zitmeubel met een bijzondere klasse. De ontwerpers van Trones zitten nooit stil en kiezen voor ieder model in de collectie bijzondere details. Denk hierbij aan een bedieningspaneel in de armleuning, zodat je simpel vanaf je zitplaats de zitpositie van je keuze in kunt stellen. En voor het bekleden van het meubel van jouw keuze selecteer je een hoogwaardige premium leersoort of kwaliteitsstof van het Deense label Kvadrat. Zo brengt Trones het beste van verschillende werelden samen in één lijn exclusieve zitmeubels. Voor relaxen op het hoogste niveau!