10.000 M2 DESIGNMEUBELEN  5 JAAR GARANTIE   LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Tel: 0166-619500 | e-mail: info@weytsinterieur.nl

Natuzzi

Natuzzi is een Italiaans meubelmerk, dat internationale bekendheid geniet. De collectie meubels bestaat uit een selectie van banken, hoekbanken, bijzettafels, fauteuils, salontafels en vloerkleden.

Natuzzi en de design meubels in de collectie

De ontwerpen van Natuzzi zijn een perfecte combinatie van design en esthetiek met een vleugje luxe. De tijdloze vormen van de meubels in de collectie dankt Natuzzi aan de Italiaanse designvisie, waar de klassieke vorm van een ontwerp wordt gecombineerd met de nieuwste technieken. In de Natuzzi collectie vind je deze meubels:

Je leven en je huis worden een stukje mooier met een design van Natuzzi. Harmonieus en allesomvattend design, dat een extra dimensie geeft aan wonen en slapen. Het combineren van ambachtelijke productiemethodes en de nieuwste technische snufjes maakt het Natuzzi meubel tot een sieraad voor ieder interieur. De banken, fauteuils en tafels van Natuzzi komen extra goed tot hun recht in het interieur van de woonkamer of slaapkamer door ze neer te zetten op een Natuzzi vloerkleed. De Italiaanse tapijten zijn gemaakt van wol, zijde en andere natuurlijke materialen. Dit maakt een Natuzzi vloerkleed tot een interieur accessoire, dat getuigt van vakmanschap en creativiteit.

De geschiedenis van het Italiaanse merk Natuzzi

In het jaar 1959 opende Natuzzi een eerste atelier in het Italiaanse Puglia. In de beginjaren van Natuzzi werden hier zitbanken volledig met de hand vervaardigd en voorzien van de mooiste bekleding in stof en leer. Natuzzi groeit en in de jaren zeventig krijgt het bedrijf steeds meer medewerkers. In de jaren tachtig presenteert Natuzzi haar eigen stijl: banken voor de woonkamer met een kleurrijke bekleding in leer, ontworpen voor jouw persoonlijke comfort. Dit is het moment waarop Natuzzi internationale bekendheid verwerft. Dat internationale karakter zie je nog steeds in de huidige meubelcollectie van Natuzzi. Tijdloos en elegant met een vleugje chic.