10.000 M2 DESIGNMEUBELEN  5 JAAR GARANTIE   LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@weytsinterieur.nl

Interstar

Interstar

Interstar

Interstar heeft de perfecte meubels voor jouw moderne design. Met een collectie vol tijdloze items met strakke lijnen en een elegant uiterlijk is Interstar een aanwinst voor ieder interieur. Of je nu kiest voor een mooie bergkast of je woonkamer opfrist met een mooie Interstar salontafel of tv-meubel. Voor iedereen die houdt van chique meubels is deze collectie perfect. Bekijk nu de hele Interstar collectie bij Woonboulevard Poortvliet en maak jouw moderne interieur compleet.


Populair: Bergkasten | Salontafels | Tv-meubels

Design kasten en design meubelen van Hollandse bodem, die vind je in de collectie van designlabel Interstar. Al meer dan 75 jaar levert Interstar meubels van de hoogste kwaliteit om jouw interieur tot een persoonlijk en bijzonder geheel te maken.

Interstar kasten: ontwerpen die de tijd doorstaan

De ontwerpen van het merk Interstar zijn vormgegeven om de tijd te doorstaan. Daarom zijn de Interstar designs echte klassiekers voor je interieur. Het merk werkt samen met topdesigners als Hans Daalder, Bert Siegers en Ton Slotboom. Zo krijgt de collectie kasten en tafels een internationale uitstraling, die een interieur met een moderne uitstraling garandeert. Interstar is bijzonder trots op haar familiebedrijf: ‘kasten maken zit in ons bloed, al drie generaties lang’. Het bedrijf is opgestart in 1942 en sindsdien steeds groter geworden. De familie achter Interstar bestaat uit gedreven meubelmakers, die vernieuwende ontwerpen introduceerden op de meubelmarkt. De collectie kasten werd uitgebreid met complete woonwanden, waar Interstar ook internationaal bekendheid mee verwierf. De woonwanden werden gevolgd door een vrijhangend wandsysteem, computermeubel met draaibaar onderblad en zwenkarm en dressoir met tv-lift.

De Interstar collectie bij Woonboulevard Poortvliet

Met de hoogwaardige meubelen uit de Interstar collectie creëer je een warme sfeer in de woonkamer. Alles is mogelijk met een Interstar kast. Onze woonexperts in de showroom in Poortvliet vertellen je graag alles over de opties van de kasten in de Interstar collectie. Interstar weet als geen ander dat de kast van je dromen tot in detail moet passen binnen jouw interieur. Creëer een interieur met een echt Interstar gevoel door de kast van je dromen samen te stellen.