10.000 M2 DESIGNMEUBELEN  5 JAAR GARANTIE   LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@weytsinterieur.nl

Dutch Originals

Dutch Originals

Dutch Originals

Met Dutch Originals kies je voor exclusieve meubels en accessoires die passen bij jouw interieur. De collectie van Dutch Orginals is herkenbaar aan de klassieke stalen buizen onder de stoelen, banken en tafels in de gehele collectie. Het merk ontwerpt stijlvolle meubels met een tijdloos en kleurrijk karakter. De kwaliteit staat altijd voorop bij Dutch Originals en dat is te zien in de designs. Bekijk de collectie van Dutch Originals nu bij Woonboulevard Poortvliet.


Populair: Bijzettafels | Salontafels | Fauteuils

15 producten

Filteren
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Dutch Originals presenteert designklassiekers en innovatieve ontwerpen in meubels voor het vormgeven van jouw interieur. Ontdek onze Dutch Originals collectie online en in de showroom.

Dutch Originals: de kracht van design

De naam Dutch Originals staat voor meubels van de hoogste kwaliteit, die zijn ontworpen in samenwerking met gerenommeerde ontwerpers. Het bedrijf begon als de fabriek van de Gebroeders van der Stroom in 1791. Door de jaren heen werd het bedrijf groter op meubelgebied. In 1934 verhuisde de succesvolle designer Gispen naar Culemborg en aan het einde van de jaren zeventig kregen de van der Stroom broers licentie voor het vervaardigen van enkele Gispen klassiekers. Deze fauteuils, stoelen en tafels zijn nog steeds de kern van het Dutch Originals assortiment. De klassieke meubelen worden nog steeds met de hand gemaakt in de fabriek, maar wel met de kennis en techniek van nu. Dit resulteert in een collectie van hoogwaardige meubelen, die je interieur een bijzondere design uitstraling geven. Ontdek de Dutch Originals collectie bij Woonboulevard Poortvliet in de volgende categorieën:

De unieke design details van Dutch Originals

De collectie van Dutch Originals bestaat uit designs van verschillende bekende ontwerpers, zoals W. Rietveld, Jan des Bouvrie en Thijs Smeets. Zo ontmoeten klassiek en modern elkaar bij Dutch Originals en ontstaat een verzameling ontwerpen, die goed met elkaar te combineren zijn. Het combineren van oud en nieuw, dat zie je ook terug in de ontwerpen van Thijs Smeets voor Gispen Today. De verrassende combinatie van kunststof delen met elementen van gelaagd houtwerk in beuken zorgt voor verfrissende designs van tafels, stoelen en accessoires. Maak van je huis je thuis met de meubels van Dutch Originals.