Casalis

Casalis

De exclusieve producten van het merk Casalis zijn echte kunstwerken om je interieur mee compleet te maken. Met een Casalis vloerkleed, poef of lamp in de woonkamer geniet je extra van je interieur.

Het merk Casalis en het verhaal van haar eigentijdse designs

Een vernieuwende visie op het gebied van design, dat kenmerkt het designlabel Casalis. Het merk bedenkt, ontwikkelt en produceert eigentijdse interieurtoepassingen van concept tot tastbaar product. In de collectie van Casalis vind je vloerkleden, plaids, poefs en lampen, voor het creëren van een interieur met een warme uitstraling. Het artistieke aspect is erg belangrijk bij het vormgeven van de Casalis designs en dat zie je terug in het eindresultaat. Er worden verschillende methodes gebruikt voor het weven van de vloerkleden, die het grootste deel van de collectie uitmaken. Zo worden Casalis tapijten met de hand geweven, met de hand getuft, machinaal geweven of gesponnen volgens een oeroude traditie. Zo kies je met een Casalis product niet alleen voor een design item, maar ook voor een product met een verhaal. Het combineren van traditionele ambachten en nieuwe en innovatieve technieken resulteert in een collectie met een exclusief karakter.

Maak kennis met de grondstoffen van de Casalis producten

Respect voor de natuur en de diversiteit aan grondstoffen, die de natuur verschaft, zijn heel belangrijk voor Casalis. De producten in het assortiment zijn gemaakt van alpaca wol, mohair, Nieuw-Zeelandse wol, Tibetaanse wol, zijde, ramie en bamboe. De bewuste keuze voor deze natuurlijke materialen en eerlijke werkomstandigheden maken ieder Casalis product een duurzaam product. Dat zie je en dat voel je meteen als je kennismaakt met het assortiment van Casalis. Wil je meer weten over het merk en de collectie? We heten je van harte welkom in onze showroom in Poortvliet, waar onze woonexperts je graag meer vertellen over Casalis.