10.000 M2 DESIGNMEUBELEN  5 JAAR GARANTIE   LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@weytsinterieur.nl

Borzalino

Met Italiaanse passie presenteert Borzalino je een meubelcollectie boordevol design. Selecteer jouw Borzalino favorieten online of bekijk de banken, stoelen en tafels van het merk in onze showroom.

De filosofie van het merk Borzalino

Borzalino is een familiebedrijf met een lange historie en traditie. Deze geschiedenis neemt Borzalino mee in het ontwerpen van de designs van vandaag. Het merk kiest voor designs met een eigen verhaal, die het jou mogelijk maken om je interieur helemaal in te vullen, zoals bij jou past. De producten van het designlabel Borzalino zijn met geduld en eindeloze zorg voor detail gevormd en afgewerkt. Met een Borzalino meubel kies je voor een product met het hoogste level van elegantie en comfort. Door te kiezen voor continuïteit tussen vroeger en nu creëert Borzalino een herkenbaar meubeldesign. Dat is waarom de meubels van het merk internationaal bekend zijn en menig woonkamer sieren. Elk meubel van het Italiaanse Borzalino is volledig gemaakt in Italië en daar is het merk trots op. Zo blijven de kwaliteit, het ambacht en de traditie van het designlabel behouden.

Borzalino meubels kopen? Welkom in Poortvliet.

In de collectie van de afdeling Weyts Interieur van Woonboulevard Poortvliet ontdek je de meubels van het merk Borzalino. Met design fauteuils, design banken en design tafels centraal is de Borzalino collectie als geheel een echte eyecatcher. Wil je meer weten over het merk en de meubels? Dan beantwoorden onze woonexperts graag al je vragen over Borzalino.