Berg Furniture

Design van Berg Furniture belooft een interieur, waar je optimaal kunt ontspannen. De meubels van Berg Furniture zijn van de hoogste kwaliteit en zorgen voor een comfortabele relaxomgeving.

Berg Furniture: comfort in design

Het allerbeste in zitcomfort en afwerking zijn voor Berg Furniture minstens even belangrijk als het produceren van pure en elegante designs. Ieder ontwerp uit de Berg Furniture collectie wordt gemaakt met liefde en zorg, waarbij er alle aandacht is voor het ambacht van de meubelmaker. De traditionele elementen van een Berg Furniture design worden gecombineerd met technische snufjes voor een bank of fauteuil met een exclusieve uitstraling. Dit sluit naadloos aan bij de Berg Furniture visie op design, de details van alle banken en fauteuils spreken hun eigen, universele vormentaal. Of je nu op zoek bent naar een zitmeubel met een traditioneel karakter of juist een fauteuil of bank met een moderne uitstraling, Berg Furniture heeft het.

De collectie van het merk Berg Furniture

Als je een kijkje neemt in het assortiment van Berg Furniture, dan zie je in de meubel designs een combinatie van vorm en functie. In de ontwerpen van het merk komen esthetiek, comfort en elegantie samen om een fauteuil of bank te vormen, die de basis is van ergonomisch ondersteund zitten. Met inspiratie uit alle hoeken van de wereld, zowel uit grote dingen als details van alledag, geeft Berg Furniture een nieuwe invulling aan het begrip wonen. Door de samenwerking van bekende specialisten in design en de ervaren medewerkers van Berg Furniture wordt geschiedenis geschreven in meubeldesign. Het testen van nieuwe technieken en methodes leidt tot innovaties in ieder ontwerp, die alleen met het getrainde oog zijn waar te nemen. Zo kies je met Berg Furniture voor design, dat is gemaakt met de hand, het hart en de gedachte.