Betaalmogelijkheden

Betalen in onze webshop kan op diverse manieren. Afhankelijk van wat u bestelt en het bestelbedrag heeft u de keuze uit: iDeal, creditcard, Mister Cash, Klarna of betalen onder rembours. In een paar simpele stappen rekent u de bestelling af in een veilige betaalomgeving. Uw persoonlijke gegevens worden versleuteld en veilig verstuurd via een beveiligde SSL-verbinding en zijn daardoor niet zichtbaar voor derden. Snel, gemakkelijk en veilig.

iDeal

Wilt u met iDeal betalen, dan betaalt u het gevraagde bedrag online via uw eigen internetbankieromgeving. Het bedrag wordt na betaling direct van uw rekening afgeschreven en verwerkt.

U kunt betalen met iDeal als u gebruikt maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank.

Creditcard

Veilig en gemakkelijk betalen is ook mogelijk met creditcards van Mastercard en Visa. Samen met de creditcardorganisatie en een beveiligde SSL-verbinding zorgen wij voor de juiste afhandeling van uw betaling.

Onder rembours

Wilt u pas betalen bij ontvangst van uw bestelling, dan kunt u ook kiezen voor betalen onder rembours*. Het resterende bedrag rekent u af door te pinnen bij de bezorgers, wanneer uw bestelling wordt bezorgd.

*Betalen onder rembours is alleen mogelijk wanneer uw bestelling met de bezorgservice wordt bezorgd.

Klarna Factuur

Met Klarna heeft u de mogelijkheid om uw bestelling te betalen na ontvangst. U ontvangt naast uw bestelling een factuur die u binnen veertien dagen in één keer betaalt. Zo heeft u dus twee weken om het product te beoordelen zonder het vooraf te betalen.

Bankcontact - Mister Cash

Ook voor onze Belgische klanten bieden wij een vertrouwde betaalmethode aan met Mister Cash. Betaal veilig en gemakkelijk online via uw eigen internetbankieromgeving met uw kaartnummer en vervaldatum.

Bankgegevens

Heeft u uw aankoop in onze winkel gedaan? Dan kunt u ook betalen via een bankoverschrijving:
IBAN: NL03 ABNA 0521 3583 37
Ten name van: Bouman Potter BV
Vergeet niet uw ordernummer bij de betaling te vermelden.