10.000 M2 DESIGNMEUBELEN  5 JAAR GARANTIE   LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Tel: 0166-619500 | e-mail: info@weytsinterieur.nl

Retourneren

De regels voor retourneren bij de woonboulevard

Ben je niet tevreden over je aankoop bij Woonboulevard Poortvliet of voldoet een product niet aan je verwachtingen? Dan heb je bij de woonboulevard een extra lange zichttermijn van 30 dagen. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerde is, het goed fysiek in bezit krijgt. Wanneer je besluit dat je de bestelde producten niet wilt houden, dan kun je deze kosteloos terugsturen. Zorg ervoor dat je ons wel binnen deze 30 dagen hiervan op de hoogte brengt, bijvoorbeeld door het Europees modelformulier in te vullen en aan ons toe te zenden. Nadat je aan ons kenbaar hebt gemaakt dat je gebruik wenst te maken van de zichttermijn heb je daarna nog 30 dagen om de producten te retourneren. Het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten ontvang je uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping terug via hetzelfde betaalmiddel als waarmee de aankoop is gedaan, voor zover dat technisch mogelijk is. We mogen wachten met terugbetalen totdat wij de producten retour hebben ontvangen of tot het moment je hebt aangetoond de producten te hebben opgestuurd, al naar gelang welk moment eerder valt. 


Elk artikel dat wordt geretourneerd naar Woonboulevard Poortvliet dient in onbeschadigde staat en, indien mogelijk, in de originele verpakking teruggestuurd te worden. Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat doordat je het artikel op een andere wijze hebt beoordeeld dan je in een winkel zou doen (zoals zelfmontage artikelen), mogen wij jou aansprakelijk stellen. Maatwerkproducten, producten die conform uw instructies zijn gemaakt, kunnen niet geretourneerd worden. Indien u zelfmontageartikelen al gemonteerd heeft, dan dient u dit ongemonteerd terug te sturen. Wij mogen wel waardevermindering, oplopend tot 100%, in rekening brengen. Al naar gelang of wij het product nogmaals kunnen verkopen.

Retouradres / Antwoordnummer

Het antwoordnummer (gratis):
Woonboulevard Poortvliet XXL
Antwoordnummer 14302
4693 WP Poortvliet

Het adres waar je naar kunt retouren is (op eigen kosten):
Woonboulevard Poortvliet XXL
Paasdijkweg 33
4693RE
Poortvliet

Hoe retourneer je een bestelling naar Poortvliet?

Het terugsturen van een bestelling van Woonboulevard Poortvliet is afhankelijk van de bezorgmethode van de te retourneren producten. Via de volgende stappen kan een pakketje via PostNL of de bezorgservice van Woonboulevard Poortvliet worden teruggestuurd. Uiteraard kan je de producten ook via een andere vervoerder retourneren of zonder deze van te voren aan te melden, dan zijn de kosten wel voor jou. De kosten van grote/zware artikelen zijn ongeveer € 65.

 1. Een bestelling die is bezorgd door PostNL
  Vraag als eerste een retournummer aan via het daarvoor bestemde contactformulier. Dit nummer ontvang je via de e-mail en je kunt het invullen op het bij de bestelling gestuurde retourlabel, samen met je naam, postcode en huisnummer. Plak het retourlabel op de buitenkant van het pakketje en je kunt het kosteloos met PostNL terugsturen naar Woonboulevard Poortvliet.
 2. Een bestelling die is bezorgd door de bezorgservice
  Vraag als eerste een retournummer aan via het daarvoor bestemde contactformulier. Dit nummer ontvang je via de e-mail en je kunt het invullen op het bij de bestelling gestuurde retourlabel, samen met je naam, postcode en huisnummer. Plak het retourlabel op de buitenkant van het pakket. De bezorgservice neemt contact met je op om een ophaalafspraak te maken. Op de afgesproken datum en tijd zorgt Woonboulevard Poortvliet dat het pakket wordt opgehaald.
  De stappen die je moet volgen voor het terugsturen van een bestelling van Woonboulevard Poortvliet vind je op het bijgevoegde retourformulier. Als je het retourformulier niet hebt ontvangen, dan kun je hier een nieuw exemplaar downloaden.
 3. Een aankoop via de kassa retourneren
  Een aankoop die is gedaan kan worden retour gebracht bij de balie waar de aankoop is gedaan / waar de aankoop is afgehaald. Dus afgehaald bij de afhaalservice, kun je retour brengen naar de afhaalservice. Gekocht op het Decoplein is retour op het Decoplein.

Het retourneren van maatwerkproducten

Een gedeelte van de Woonboulevard Poortvliet collectie, zowel online als in de showroom, bestaat uit maatwerkproducten. Dit zijn producten, die speciaal voor gemaakt worden. Daarom gelden hiervoor andere regels op het gebied van retourneren. Online kun je bij ieder product zien of het in de categorie maatwerk valt door het symbool van een liniaal onder de productfoto. Ook zie je deze informatie in het winkelmandje.

 1. Het annuleren of wijzigen van een maatwerkproduct
  Woonboulevard Poortvliet denkt met je mee en daarom kun je de bestelling voor een maatwerkproduct annuleren of wijzigen. Dit kan helaas niet kosteloos. Voor het annuleren van een bestelling wordt 30% van het oorspronkelijke orderbedrag in rekening gebracht. Ben jij al geïnformeerd dat de (deel)levering gaat plaatsvinden, dan wordt 50% van het oorspronkelijke orderbedrag in rekening gebracht. Wil je de bestelling wijzigen? Dan moet je de eerste bestelling annuleren en een nieuwe bestelling plaatsen. Ook hiervoor geldt dus dat 30% van de eerste bestelling moet worden aanbetaald. De klantenservice van de woonboulevard helpt je met het aanpassen van je bestelling. Je bereikt de klantenservice via 0166 619100. Zorg ervoor het ordernummer bij de hand te hebben voor een snelle afhandeling.
 2. Maatwerkproducten en omruilgarantie
  Voor maatwerkproducten geldt bij Woonboulevard Poortvliet een verkorte zichttermijn van vijf dagen. Binnen deze termijn mag je bestelling worden geruild. Je ontvangt daarna 70% van het originele orderbedrag retour in de vorm van een korting op je nieuwe aankoop.
 3. Terugbetaling en teleurstellende zwangerschap
  Als je Woonboulevard Poortvliet vooraf hebt betaald voor een bestelling en er door een retour een tegoed ontstaat, dan storten wij dit zo snel mogelijk terug. Uiterlijk tien werkdagen na ontvangst van een geretourneerde bestelling ontvang je het hele aankoopbedrag inclusief verzendkosten terug op je rekening.
  Bij een teleurstellende zwangerschap is het mogelijk ongebruikte artikelen te retourneren bij Woonboulevard Poortvliet. Na ontvangst van de artikelen ontvang je van ons het volledige aankoopbedrag terug. Neem hiervoor contact op met de klantenservice van de woonboulevard.