Onderdeel van Woonboulevard Poortvliet

Een advies op maat

Helaas kunnen wij op dit moment geen interieuradvies geven in onze showroom. Wij helpen u graag telefonisch of via beeldbellen, klik om een online interieurontwerp afspraak te maken hier. Of maak een afspraak voor na 19 januari 2021.

Het inrichten van een woning is leuk, maar vaak ook een behoorlijke klus. U heeft vast heel veel ideeën, maar waarschijnlijk nog meer vragen waar u een antwoord op zoekt. Wat is er allemaal mogelijk met beschikbare ruimte? Wat zijn de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van kleuren, materialen en technieken? Onze interieuradviseurs zijn specialisten in het realiseren van uw droominterieur en het bedenken van creatieve en praktische oplossingen voor al uw interieurvragen.

Tijdens het adviesgesprek wordt de beschikbare ruimte geïnventariseerd en worden al uw woonwensen op een rij gezet. Voor een zo specifiek mogelijk advies, adviseren wij foto’s en/of plattegrond van de ruimte mee te nemen. En indien nodig brengt de interieuradviseur een bezoek aan huis om de sfeer te proeven en een nog beter beeld te krijgen van de in te richten ruimte. Zo bent u verzekerd van een advies op maat.

Om uw en onze gezondheid te waarborgen, houden wij ons ook tijdens het interieuradvies aan de richtlijnen van het RIVM. Hoe we dat doen, leest u hier.

Contactformulier

Wilt u meer informatie over een advies op maat of gelijk een afspraak maken met één van onze interieuradviseurs? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Vereiste velden

Contactformulier

Wilt u meer informatie over een advies op maat of gelijk een afspraak maken met één van onze interieuradviseurs? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

* Vereiste velden