10.000 M2 DESIGNMEUBELEN  5 JAAR GARANTIE   LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@weytsinterieur.nl

interieuradvies Weyts

Een advies op maat

Om uw en onze gezondheid te waarborgen, houden wij ons ook tijdens het interieuradvies aan de richtlijnen van het RIVM. Hoe we dat doen, leest u hier.

Het inrichten van een woning is leuk, maar vaak ook een behoorlijke klus. U heeft vast heel veel ideeën, maar waarschijnlijk nog meer vragen waar u een antwoord op zoekt. Wat is er allemaal mogelijk met beschikbare ruimte? Wat zijn de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van kleuren, materialen en technieken? Onze interieuradviseurs zijn specialisten in het realiseren van uw droominterieur en het bedenken van creatieve en praktische oplossingen voor al uw interieurvragen.

Tijdens het adviesgesprek wordt de beschikbare ruimte geïnventariseerd en worden al uw woonwensen op een rij gezet. Voor een zo specifiek mogelijk advies, adviseren wij foto’s en/of plattegrond van de ruimte mee te nemen. En indien nodig brengt de interieuradviseur een bezoek aan huis om de sfeer te proeven en een nog beter beeld te krijgen van de in te richten ruimte. Zo bent u verzekerd van een advies op maat.

  • Interieuradvies
  • Interieuradvies
  • Interieuradvies
  • Interieuradvies
  • Interieuradvies

Interieuradvies aanvragen

Hier kunt u eventueel nog opmerkingen of een plattegrond uploaden.

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.