10.000 M2 DESIGNMEUBELEN  5 JAAR GARANTIE   LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Tel: 0166-619500 | e-mail: info@weytsinterieur.nl

interieuradvies Weyts

INTERIEURADVIES OP MAAT

Natuurlijk helpen we u graag bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van interieur en dat doen we door het geven van persoonlijk advies.

Want, het inrichten van een woning is leuk, maar vaak ook een behoorlijke klus. U heeft vast heel veel ideeën, maar waarschijnlijk nog meer vragen waar u een antwoord op zoekt. Wat is er allemaal mogelijk met beschikbare ruimte? Wat zijn de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van kleuren, materialen en technieken? Onze interieuradviseurs zijn specialisten in het realiseren van uw droominterieur en het bedenken van creatieve en praktische oplossingen voor al uw interieurvragen

Tijdens een adviesgesprek wordt de beschikbare ruimte geïnventariseerd en worden al uw woonwensen op een rij gezet. Voor een zo specifiek mogelijk advies, adviseren wij foto’s en/of plattegrond van de ruimte toe te sturen zodat wij alvast een beeld kunnen vormen en ons kunnen voorbereiden om u het beste advies te geven. Zo bent u verzekerd van een advies op maat.

Natuurlijk houden we ons tijdens het interieuradvies aan alle RIVM maatregelen. Meld u aan door het onderstaande (korte) formulier in te vullen. Na ontvangst contacten we u zo spoedig mogelijk om een afspraak in te plannen.

Persoonlijk interieuradvies

Hier kunt u eventueel nog opmerkingen of een plattegrond uploaden.

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.
  • Interieuradvies
  • Interieuradvies
  • Interieuradvies
  • Interieuradvies
  • Interieuradvies