Onderdeel van Woonboulevard Poortvliet

Hulsta Programma Dining

Het Duitse merk Hülsta staat voor top kwaliteit meubels gecreëerd uit hoogwaardige materialen waardoor ook het programma Dining een aanwinst is voor iedere eetkamer. Doordat de eethoek steeds meer onderdeel wordt van de woonkamer, kiest Hülsta ... Lees meer

SKU# 200403251

Verwachte levertijd

De getoonde levertijd is indicatief. De werkelijke levertijd kan hiervan afwijken. Neem voor meer informatie over de exacte levertijd contact met ons op.

10+ weken
Informatie
Artikelnummer 200403251
Merk Hülsta
Op showroom Ja
Sfeer Design
showroomlocatie Weyts Interieuradviseurs
Omschrijving

Het Duitse merk Hülsta staat voor top kwaliteit meubels gecreëerd uit hoogwaardige materialen waardoor ook het programma Dining een aanwinst is voor iedere eetkamer. Doordat de eethoek steeds meer onderdeel wordt van de woonkamer, kiest Hülsta voor steeds comfortabeler eetkamermeubilair. Hierdoor ontstaat er een allround ontwerp die zich naadloos aanpast op jouw zitwensen van het moment.

 • Gratis bezorging & montage
  Gratis bezorging & montage -> Lees de voorwaarden na op onze website: Bezorgen en afhalen.
   
 • Geen aanbetaling
  Geen aanbetaling -> Lees de betaalmogelijkheden na op onze website: Betaalmogelijkheden.
   
 • Klantwaardering 9+
  Onze klanten waarderen ons al heel lang met een 9+ en daar zijn wij heel trots op. Lees alle reviews na op: Kiyoh.
   
 • Hofleverancier
  We bestaan al 100 jaar en dat hebben we in 2019 groots gevierd. De bekroning op dit jubileum was wel dat we het predicaat bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier mochten ontvangen: 100 jaar pagina.