10.000 M2 DESIGNMEUBELEN  5 JAAR GARANTIE   LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@weytsinterieur.nl

Wij zijn open

WOONSHOPPEN BIJ WEYTS INTERIEUR

Onze showroom (10.000 m2) is open om te komen woonshoppen. Wij tellen het aantal bezoekers in onze showroom, dat doen we bij binnenkomst. Hierdoor weten wij ten allen tijde hoeveel mensen zich in de showroom bevinden en kunnen wij garanderen dat iedereen genoeg ruimte heeft om veilig te woonshoppen. Onze interieurexperts zijn aanwezig om u te woord te staan, u te helpen en te adviseren.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en collega’s is zeer belangrijk voor ons en daarom gelden er nog steeds een aantal regels waar wij ons aan houden:

  • Wij vragen u vriendelijk om 1,5 meter afstand te houden.
  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst. Op diverse plekken in de showroom kunt u uw handen (steeds) ontsmetten.
  • Onze winkels en toiletten worden zeer frequent schoongemaakt.
  • Onze adviesplekken zijn voorzien van transparante schermen.
  • Medewerkers met klachten blijven thuis. Indien u klachten heeft, vragen we u om uw bezoek uit te stellen en op een later moment een afspraak in te plannen.
  • Indien nodig, volg dan altijd de aanwijzingen van ons personeel op.

 

BEZORGEN

Onze bezorgers leveren graag uw meubels af. Om uw gezondheid en die van onze bezorgers te waarborgen, houden wij rekening met de voorgeschreven afstand van 1,5 meter. Op deze manier kunnen we op een veilige manier toch uw nieuwe aankopen afleveren. De tablets waarop de orders worden afgetekend, worden na iedere ondertekening schoongemaakt. Betalen kan alleen met pin. Ook het pinapparaat wordt na iedere betaling afgenomen.

Actuele informatie over het Coronavirus (COVID-19) is te vinden op de website van het RIVM: rivm.nl Met z’n allen krijgen we het corona-virus eronder!

Natuurlijk houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM tijdens het advies aan huis. Zo dragen wij een mondkapje, geven we geen hand, blijven we op 1,5 meter afstand, houden ons aan het maximale aantal bezoekers dat is toegestaan en bij klachten verzetten we de afspraak. Zo houden we het toch veilig!