Zusss: Zon, Zeep en Zand

ZUSSS: ZON, ZEEP & ZAND

Ken jij het merk Zusss al? Zusss is klein begonnen en al snel bekend geworden door de stoere en eigenwijze stijl van de producten. Ieder seizoen verschijnt er een nieuwe Zusss collectie en zeker in de zomer word ik daar erg blij van! In deze blog laat ik je een aantal van de leukste producten van het stoere Zusss zien. Kijk je mee?

☼ DE HOUTEN ZONNEBRIL VAN ZUSSS

Deze hippe zonnebril verdient zeker een plaatsje in je tas. Nu de zomer dichterbij komt, is het handig om alvast een zonnebril bij de hand te hebben. Als de zon zich aandient, zit jij als eerste te shinen op het terras!

☼ HEERLIJK ZUSSS LUCHTJE ZWOELE BRIES

Met het wisselen van de seizoenen kies ik ook voor een ander parfum. In de zomer is het luchtje zwoele bries van Zusss een echte aanrader. Heerlijk voor een avondje uit.

☼ HIP HORLOGE, EEN ZUSSS EYECATCHER

Met het Zusss horloge om je pols kom je nooit meer te laat. En het leuke is, dat het horloge bij iedere outfit past! Je kunt kiezen uit hip horloge rosé groen, antraciet kerrie of goud zwart. Welke vind jij het leukst?

zusss

☼ DE ZUSSS STRANDTAS EN HET STRANDLAKEN

Zusss heeft aan alles gedacht wat je nodig hebt in de zomer. In de collectie vind je een trendy strandtas van stevig canvas en een heerlijk zacht strandlaken in extra groot formaat. Zo steel je de show bij een dagje strand!

☼ VOOR DE KIDS: ZUSSSIE ZWEMTAS

Wist je dat Zusss een speciale selectie items voor de kids heeft? Deze kun je vinden onder de naam Zusssie. Met de Zusssie zwemtas of het schattige Zusssie katoenen tasje gaat je dochter helemaal in stijl mee op stap.

Meer producten van Zusss? Die vind je in onze showroom op de afdeling Decoplein XXL.

eline, woonboulevard poortvliet