wooninspiratie aan de muur

9x Wooninspiratie | Aan de muur

Er zijn bij mij thuis een paar muren die nog steeds een beetje kaal zijn. Daar moet binnenkort maar eens verandering in komen. Ik ben dus op zoek gegaan naar leuke wanddecoratie. Nu ben ik zoveel moois tegen gekomen, dat ik eigenlijk niet meer kan kiezen. Misschien kan jij me helpen? Wat hang jij het liefst aan de muur?

lijsten, bureau, en fotolijsten

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Op het moment ben ik helemaal weg van ronde spiegels. Ik wil in de hal graag een spiegel. Dan kan ik voordat ik weg ga nog snel even een checken of mijn haar wel goed zit. In de slaapkamer zou het wandkastje met spiegel van Ferm Living wel heel leuk zijn. Dan kan ik wat sieraden, make up of parfum in de vakjes naast de spiegel zetten. Ik zie het al helemaal voor me!

Het oog wil ook wat

Kunst aan de muur is heel persoonlijk. Ik vind het werk ‘girl with a pearl earring’ van MondiArt erg mooi. Dit is kunst van de oude meesters, maar dan wel in een nieuw (aluminium) jasje. Houd je daar niet van? Je kunt ook kiezen voor een hip geknoopte muurhanger van By Boo of een prachtig muurprentje van Zusss.

Van het kastje naar de muur

Onmisbaar in je interieur zijn foto’s, die maken je huis persoonlijk. Hang een paar mooie fotolijsten op en doe er foto’s in van je familie, vrienden of van je vakanties of dagjes uit. Tijdens het speuren naar mooie wanddecoratie kwam ik ook nog deze toffe origami klok tegen. Die staat vanaf nu op mijn verlanglijstje. Net als de handige magazineholder. Ik lees graag woontijdschriften en andere magazines, dus die kan ik dan mooi opbergen.

Nog een algemene tip: hang je wanddecoratie op ooghoogte. Ik kom het regelmatig tegen dat de wanddecoratie te hoog opgehangen wordt. Dit is zonde, want je ziet je foto’s, kunst of andere decoratie veel beter als het op ooghoogte hangt.

Hieronder deel ik mijn favorieten met jullie. Ik ben benieuwd hoe jouw muur er thuis uit ziet en of je er iets aan zou willen veranderen. Maak een foto en laat het me weten via Facebook of Instagram. 

spiegel, fotolijst, klik, muurornament

1 | Ferm Living | wall wonder mirror

2 | Fotolijst Metaal ketting XL

3 | Dutchbone | spiegel attractif

4 | Zusss | muurprentje vandaag blijf ik binnen

5 | By Boo | wall hanger chief green

6 | MondiArt | aluart girl with a pearl earring

7 | Karlsson | klok origami

8 | Vtwonen | muurornament make my day natural

9 | By Boo | Magazine Holder White

 

Ben je net als ik helemaal geïnspireerd geraakt en ben je op zoek naar nog meer wooninspiratie? Volg ons op Facebook, breng een bezoek aan onze vernieuwde showroom of neem eens een kijkje op onze Pinterest pagina.