DE VOORDELEN VAN DE HANGSTOEL

Heerlijk wegkruipen in je hangstoel, dat kan altijd en overal. Dit model relaxstoel past op een klein balkon, maar ook in een grote tuin. Creëer een heerlijke plek, helemaal voor jou alleen. Om een boek te lezen, weg te dommelen in de zon of na te denken over het leven.

1 | De hangstoel is een romantische plek

Loveseat Anna is een stoere hangstoel, die groot genoeg is voor twee personen. Dat laat jij je niet nog een keer zeggen, je haalt meteen je geliefde erbij of nodigt je beste vriendin uit. En op je vrije dag nestel jij je heerlijk in de kussens en geniet je in je eentje van het rustgevende effect van het schommelen in de loveseat.

2 | De hangstoel is ideaal tegen stress

Heb jij een stressvolle baan of kun je wel even een momentje zonder kids gebruiken? Voor elk van deze momenten is Swinglounger Aloha het perfecte toevluchtsoord. De ultieme relaxstoel heeft een frame van staal, stoel met kussen en een mini parasol erboven. Je boek en een drankje mee en jij bent klaar om te relaxen.

3 | De hangstoel is perfect voor jou

Eén van onze meest verkochte hangstoelen is de Schommelstoel Emilia. Dat zul je meteen begrijpen als je het trendy ontwerp van de stoel ziet. Het handige van dit compacte model? Hij past zelfs op het balkon! Zo kun je altijd en overal heerlijk wegdromen in deze schommelstoel met zijn chique uitstraling.

Zie jij jezelf al zitten en ben je benieuwd naar deze stoelen? Kom langs in Poortvliet en ervaar het comfort van de hangstoelen in de collectie zelf! Onze tuinexperts vertellen je graag alles over ons assortiment tuinmeubelen.