TUINTAFELS VOOR GEZELLIG BUITEN TAFELEN

Een eettafel uitzoeken voor je woonkamer interieur is een echt avontuur, waar je echt de tijd voor neemt. Het creëren van een fijne eethoek op het terras is minstens zo belangrijk, zeker als je in de zomer veel tijd in de tuin doorbrengt. Daarom in deze blog drie tips voor het uitzoeken van de tuintafel, die goed past in jouw tuin én bij de woonstijl van je interieur.

Tuintafel tip 1: kies de juiste maat tuintafel

Net als binnen heb je ook buiten te maken met de beschikbare ruimte. Bekijk daarom goed hoe groot jouw tuintafel mag zijn. Mijn tip is om de plaats waar je de tuintafel neer wilt zetten, eerst op te meten voordat je gaat shoppen. Zo weet je zeker dat je een tuintafel aanschaft, die niet te groot of te klein is voor jouw tuin.

Tuintafel tip 2: een tafel voor jouw woonstijl

Kies jij in de tuin voor dezelfde stijl als in je interieur? Die uitstraling bereik je door de juiste basis te kiezen. Begin daarom met het selecteren van de juiste tuintafel. De tafels in onze tuincollectie zijn er in verschillende maten en van de materialen hout, polywood en aluminium. Heb je vragen over een tafel? We helpen je graag!

Tuintafel tip 3: de juiste tuintafel beschermhoes

De tuintafel kun je los kopen óf je kiest ervoor om een complete tuinset of loungeset aan te schaffen. Welke keuze je ook maakt, het is altijd van belang om een passende beschermhoes om je tuinmeubelen te doen als je ze niet gebruikt. De Aerocover beschermhoezen in onze collectie zijn van de hoogste kwaliteit en te leveren voor iedere loungeset, tuinset of tuintafel.

Mijn collega’s en ik helpen je graag met het vinden van de juiste tuintafel. Of je nu op zoek bent naar een bijzettafel voor je balkon, een loungetafel voor ontspannen relaxen of een tuintafel om gezellig aan te eten: je vindt de tafel van je dromen in onze ruime tuincollectie.