hoe stel jij je perfecte tuinset samen

HOE STEL JE DE PERFECTE TUINSET SAMEN

De tuinset is een echte klassieker in onze collectie tuinmeubelen. Naast de variant van tuintafel met bijpassende stoelen zijn er meer mogelijkheden bij Woonboulevard Poortvliet. Ik laat je graag zien wat ons assortiment aan mogelijkheden biedt voor het samenstellen van jouw perfecte tuinset.

Optie 1: kies een tuintafel met stoelen

Om optimaal te genieten van een dagje in de zon is het belangrijk om een tuinset te kiezen die bij jou én bij je tuin past. Met een teakhouten tafel met comfortabele diningstoelen zit je altijd goed. Wil je liever een gemakkelijk te onderhouden tuinset? Dan raad ik je aan om te kiezen voor een aluminium tuintafel met bijpassende stoelen met textileen zitting.

Optie 2: kies een bestaande tuinset

Vind je het lastig om zelf een tuinset samen te stellen? Dan kies je één van de sets, die wij hebben geselecteerd! In de tuincollectie van Woonboulevard Poortvliet vind je diverse soorten tuinsets. Zo kun je kiezen voor een vierkante tuintafel met glazen blad en vier stoelen met kussens. Of past een royale teakhouten tafel met zes wicker stoelen beter in jouw tuin?

Optie 3: de luxe lounge dining set

De derde optie is absoluut mijn favoriet. Als je tuin groot genoeg is, raad ik je absoluut aan om te kiezen voor een lounge dining set. Deze tuinset is de perfecte combinatie van loungen en eten, dus ook perfect als je vrienden of familie uitnodigt. Een dining loungeset bestaat vaak uit een hoekbank met eettafel en twee hockers of twee diningstoelen.