TUINMEUBEL TREND: DE HANGSTOEL

De hangstoel is een item, dat al meerdere jaren een topseller is in onze collectie. Toch noem ik de hangstoel dé tuinmeubel trend voor 2018. Waarom? Het klassieke model hangstoel wordt nu vergezeld van luxe uitvoeringen. In deze blog vertel ik je meer over de hangstoel en waarom je extra van je zomer geniet met dit tuinmeubel op je terras!

1 | De 2-persoons hangstoel

Nieuw in onze 2018 zomercollectie: de hangstoel voor twee personen. Perfect om een romantisch hoekje te creëren op het terras en gezellig heen-en-weer te schommelen met je geliefde. Maar je kunt loveseat Anna natuurlijk ook lekker voor jezelf houden! Nestel je in de heerlijk zachte kussens en geniet van de zon op een vrije middag.

2 | Swingen in de hangstoel

Het is wetenschappelijk bewezen dat je sneller in slaap valt door een schommelende beweging. Ben jij wel in voor een middagdutje in de zon? Zet dan schommelstoel Julia met de luxe kussens op je balkon of het terras in de tuin. Succes gegarandeerd! En hij is natuurlijk ook erg leuk om te zien, dus er zijn meerdere pluspunten van deze tuinstoel.

3 | De hangstoel met parasol

Ook een pareltje in onze tuinmeubelen collectie: swinglounger Aloha. Deze stoere lounger heeft een stevig frame van aluminium en de zitting is voorzien van fijne kussens. Bijzonder aan dit ontwerp is de mini-parasol, die aan de rugleuning is bevestigd. Alle elementen voor een perfect relaxmoment in één design. Dat wordt genieten!

Wil jij meer weten over de tuinstoelen in onze collectie of heb je een vraag over een hangstoel? Mijn collega’s en ik helpen je graag.