TERRASHEATERS EN VUURKORVEN

De vuurkorf en terrasheater zijn ideaal in het voor- en najaar. Maar vergis je niet, ook in de zomer zijn er frissere avonden! En dan komt zo’n stoere vuurkorf van Ofyr of een stijlvolle terrasheater aan je parasol goed van pas. Welke keuzes zijn er eigenlijk als het gaat over vuurkorven en terrasheaters?

1 | Klassieke vuurkorven

Ken jij de klassieke vuurkorf nog? Een simpele metalen vuurkorf, wat houtjes erin en het is tijd om een fikkie te stoken. Echt een stukje jeugdsentiment. Maar de vuurkorf is nog steeds een echte aanrader voor het terras! Lekker gezellig samen marshmellows roosteren tot het buiten donker is.

2 | Moderne vuurkorven van Ofyr

De klassieke vuurkorf heeft een make-over gekregen in de vuurschalen uit de Ofyr collectie. Kun jij een vuurkorf met een stoere uitstraling wel een plaats in je tuin geven? Kijk dan zeker eens in de Ofyr collectie en bekijk alle vuurschalen op zuil, waarin ook plaats is om hout netjes op te bergen. Handig!

Wat deze vuurkorven extra bijzonder maakt, is de bakfunctie op de rand van de schaal. Het unieke design van de kegelvormige vuurschaal met brede, platte rand zorgt voor een efficiënt kookoppervlak. Of je nu een eitje wilt bakken, groenten wilt roosteren of een biefstukje grillen: alles kan op de Ofyr vuurschaal.

3 | Hangende terrasheaters

Een hangende terrasheater is er in verschillende varianten. Er is een heater om aan je parasol vast te maken of een hangheater, die je aan de muur kunt bevestigen. Deze heaters hebben vaak een groot bereik en zorgen voor een fijne temperatuur op het terras. Dat is echt genieten!

4 | Staande terrasheaters

Met de juiste terrasverwarming geniet je extra van iedere avond in de tuin. In onze collectie vind je ook de staande terrasheater. Een handzaam product, dat eenvoudig te bedienen is. Goed om te weten: veel staande heaters kunnen in zijn voorzien van diverse warmte standen.

5 | Terraskachels en sfeerhaarden

Een terraskachel of sfeerhaard is een perfecte combinatie van warmte en sfeer. Sommige terraskachels zijn zelfs als barbecue te gebruiken. Zie jij jezelf al zitten? Relaxed op je loungeset, wijntje in de hand en de dansende vlammetjes van de sfeerhaard in je blikveld.

Ben jij ook op zoek naar een comfortabele warmtebron om je zomeravonden zo lang te maken als je zelf wilt? Bij Woonboulevard Poortvliet helpen we je graag verder bij het maken van de juiste keuze.